Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

“Vadideki Zambak”'ın bir başka çevirisini daha aldım, Önümüzde ki aylarda İsmail Yerguz ve Tahsin Yücel çevirilerini de kitaplığıma dahil etme düşüncem var.

13 Beğeni

O kadar bekledin kargonun gelmesini sabırsızlıkla bekledin. Mükafata bak. :rofl:

4 Beğeni

Sonunda alabildim şunları

23 Beğeni

Presstij siparişim. Kendi sitesini ilk kez kullandım ve çok memnun kaldım.

Bu da D&R alışverişim. 2. kitaba indirim olunca aşağı yukarı internet fiyatlarına geldiler.

Herkese iyi okumalar.:slightly_smiling_face:

11 Beğeni

Amazon ve D&R

25 Beğeni

Geç oldu ama güç olmasın Malazan aldım ben de. Bir 60-70 sayfa pdf okudum ancak biraz zorlanınca kitabı bitirmeden önce alsam çok daha iyi olur diye düşündüm. Amazon’ dan 120/40 kullanarak yanında diğer kitapları da aldım. Bu kitaplardan Malazan dışında özellikle Genç Werther’ in Acıları çok merak ettiğim bir kitaptı. Okumak ne zaman nasip olur bilemem ama fırsatını bulunca onu da okuyacağım. H.G Wells’ in elimde Dr. Moreau’ nun Adası kitabı da var sanırım önceliğim Zaman Makinesi olacak.

Bu arada son 3 kitabım modern klasik, modern klasik, Türk klasiği şeklinde oldu açıkçası biraz daral geldi özellikle üçünün de depresif yönleri olunca… Şimdi biraz daha fantastiğe yönelmek amaçlı Malazan okuyacağım :sweat_smile:

16 Beğeni

Bu kitaplara ne zaman sıra gelir bilemiyorum çünkü aynı yazarların, bunlardan önce okunması gereken kitapları var. Ancak aynı yazarların önceki kitaplarını okuduğumda yorum yazmaya çalışırım. Polisiye seviyorsan özellikle Michael Connelly’i öneririm.

2 Beğeni

Küçük bir sahaf turu…

Kızım için Amazon ve Tudem kitabevi alışverişimiz. Kumsalda kitabini Alsancak Penguen Kitabevinden aldım. Ithakinin bircok kitabı 29tl idi.

18 Beğeni
  • Yaşar Kemal - Yılanı Öldürseler

• Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi
  • Emily Bronte - Uğultulu Tepeler
8 Beğeni

Barnes&Noble ve AbeBooks’dan gelenler…

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

66 Beğeni

Berserk çok iyi gözüküyor ya. İyi okumalar dilerim :slight_smile:

3 Beğeni

Geçirdiğimiz buruk günlere rağmen Kitapyurdu, doğum günü hediyesi ile ufak da olsa yüzümü güldürdü sağolsun.

17 Beğeni

Son zamanlarda aldıklarım.

17 Beğeni

@SALAZAR sağ olsun neredeyse Amazondaki fiyatına almış oldum. İkidir mağazaya yanına çay içmeye gidiyorum elimiz boş dönmeyelim. :smile:

21 Beğeni

İlknokta siparişim

Amazon siparişim

Kitapyurdu ,sahaf,idefix siparişim karışık .

31 Beğeni

Alastair Reynoldsları imkanınız varsa iade etmenizi tavsiye ederim. Çeviri faciası o kitaplar. Süreçle ilgili de yayınevi ve çevirmen arasında dramalar dönmüştü zamanında.

3 Beğeni

Malesef iki haftadan fazla oldu satın alalı,böyle bir durumu bilseydim almazdım .

1 Beğeni

Çeviri sorunu öykü kitaplarında var sanırım, romanlar hakkında bir şey duymadım, ben de almayı düşünüyorum.

1 Beğeni

İkinci el, Dolap.

27 Beğeni

Kitapyurdu ve Amazon.

25 Beğeni