Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hepsiburada

Kırmızı Kedi

Kitapyurdu

Tamadres-Notos Dergileri 75-92. Sayılar

37 Beğeni

24 Beğeni

çizgi romanlara geri dönüş yaptık :call_me_hand:t2:

20 Beğeni

18 Beğeni

Kidega’dan verdiğim siparişler sonunda geldi. Serinin son kitabını alamadım. Ellerinde gözükmesine rağmen tedarik edemedik deyip iptal ettiler.

16 Beğeni

Ben de sizinle aynı durumdayım. Sıkıldım artık beklemekten. En kısa sürede yollayacağız dediler ama yollamadılar hala. Satışta gözüktüğü için de sabırla bekledim. :smiley: Kidega beni şaşırtmamaya devam ediyor.

7 Beğeni

Aynı ciltten sipariş etmiştim, benim siparişte tedarik edildi gözüküyor.

20 ürün sipariş ettim 17 tanesi tedarik edildi gözüküyor, 2 tanesi iptal ve son olarak 1 tanesi tedarik sürecinde.

İlk kargom geldi. Onda sıkıntı yoktu.

3 Beğeni

İlginç gerçekten. Ben iptal etmeyip biraz daha beklerim o zaman Kendileri iptal eder belki.

1 Beğeni

Benim siparişi onlar iptal ettiler. Hatta ben mail attım eğer dedim bu cildi tedarik edemiyorsanız iptal edin aldıklarımı yollayın dedim cevap olarak bana yarın tedarik edeceğiz 1 iş günü sonrası da yollayacağız dediler ama 3 gün sonra kendileri iptal edip diğer aldıklarımı yolladılar :slight_smile: Benim ilk Kidega tecrübemdi ama bu tedarik sorununu başka yerlerde de yaşadığım için çok şaşırmadım. Sizin ki gelir inşallah :slight_smile:

2 Beğeni

Hayırlısı artık. En azından diğer 10 kitap tedarik edilmiş.

2 Beğeni

1.5 2 yıl önce yüklü sipariş girmiştim. Zaten Kidega’dan bir ürün aldıysam sipariş verip unutuyorum önüme ne gelirse. Çok ölü fiyattan aldığımdan önüme gelirse şükür gibi oluyor. Bu arada bu hafta gelen kargonun paketlenmesi de pek sağlam değildi açıkçası. Taşra bir yerde otursam kargoyu sektire sektire 5-6 tane hasarlı kitap gelebilirmiş.

1.5-2 yıl önceki siparişi bu şekildeydi. O zaman cidden komik rakamlarmış. 20-30 liraya kuşe ciltler almışım.
image

İlk siparişim Marmara Çizgi eksiklerim içindi. 119 ürün 6 iptal vardı.
İkinci siparişim JBC eksiklerim içindi. 44 ürün iptal yok.
Üçüncü sipariş Sırtlan ve Satori karışıktı. 21 ürün 4 iptal vardı.
Dördüncü sipariş YKY ve Baobab yayınları içindi. 38 ürün 3 iptal.

3 Beğeni

19 Beğeni

Presstij ve sahaf.

31 Beğeni

23 Beğeni

230 kitaba bu paraları vermek gerçekten daha da bir gözler önüne serdi durumu. Amazon’da sepetimde 5 kitap 440 lira tutuyor şu an. Hadi kalınları hesaba katıp 7-8 kitap desek yine epeyi bir fark var.

3 Beğeni

Edebiyatsız kaldığım bugünlerde ilaç gibi yetişen alışverişlerim. Kitaplar biraz olsun deşarj olmamı sağlıyor.

Bir kısmı depremden önce sipariş edilmişti ama yeni kavuşabildim.

Daha önce 17 pulitzerli kitapla kitaplıkta bir ufak raf yapmıştım, 7 tane daha eklemiş oldum. Kitaplığıma kavuşabilirsem birleştiririm kardeşleri artık. :slight_smile:

Kavuşamazsak da canımız sağ olsun. Sil baştan başlamak gerek bazen :slight_smile:

Pulitzer rafı

35 Beğeni

Sinemanın Tüm Öyküsü’nün içinden bir şeyler paylaşabilir misiniz? Çok yüksek fiyatli bir kitap, nedenini merak ettim :sweat_smile:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, uzun aradan sonra paylaşımlarını tekrar görmek sevindirici.

3 Beğeni

Çok fazla almak istediğim kitap var. Ancak kitaplar çok pahalı olduğu ve okuyabilecek çok kitabım olduğu için kitap almıyorum bugünlerde.
Ancak depremden önce Ötüken ile bağı olan bir akrabam alttaki kitapları hediye etmişti.

34 Beğeni

7

13 Beğeni