Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapyurdu İthaki %50 indiriminden ve fihrist kitaptan burada görüp merak ettiklerim.

Sanal Ülke

36 Beğeni

Amazon siparişlerimde geldi. Yine rekor hızla. Kesin bu adamların bizim evin yakınında depoları var :blush:
Sipariş : dün 15:45
Teslimat : bugün 10:30

33 Beğeni

uzun zaman sonra çizgi roman aldım heyecanlıyım. :heart_eyes_cat:

28 Beğeni

Ben de Pan’ın Labirenti’ni alıp almama konusunda kararsızım film benim için çok iyi bir yerde kitapla hayal kırıklığına uğrarım diye çekiniyorum almaya. :sweat_smile:

1 Beğeni

Perşembe günü olan Kitapyurdu indirimi mi? :no_mouth: Benimkiler hala hazırlanıyor. :joy:

3 Beğeni

Geçmiş olsun, sanırım sizin de listenizde artık baskısı olmayan kitaplar var.

1 Beğeni

Ben genel olarak stoklu ürün seçiyorum. Yeni çıkan iki kitapta aynı gün stoğa girdi şansıma :slight_smile:

3 Beğeni

Bu beni inciltir. :sweat_smile: :no_mouth:

2 Beğeni

Baskısı olmayan kitapların siparişini iptal ederek, erken teslimini sağlayabilirsiniz. Ben inatla artık baskısı yoktur mesajını bekliyorum :grin:

2 Beğeni

Durum da temin edildi diyor ama bilemedim.Ben aslında BKM’den dolayı alışkınım beklemeye ama sizinkinin geldiğini görünce şaşırdım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Temin edildi yazıyor durumda. :no_mouth::no_mouth:

3 Beğeni

Seçtiğiniz kargo ile alakalıdır. AGT seçiyorum ben ertesi gün teslim ediliyor temin edildikten sonra. :slight_smile:

2 Beğeni

En kötü sahafları ziyaret ederek alamadığınız kitapları kovalayabilirsiniz. Güzel ve yorucu bir aktivite olur. :yum:

2 Beğeni

Çok iyi o zaman yakında elinize ulaşır :+1:

2 Beğeni

Benim şehrimdeki canım sahafım genelde baskısı olan kitaplarını bile etiket fiyatının üstünde satıyor. Ama sahaflıktan çok işi tüccarlığa döktüğü için hangi kitapların değerli olduğunu da pek bilmiyor baskısı biten kitaba da aynı etiketi koyuyor bitmeyene de :joy: geçen gün gördüm yeni baskı Hayvan Mezarlığı’ nı da 40 liraya satıyor Bir Aşk Hikayesi’ni de…

3 Beğeni

Hangi kitap? 20 krktr

2 Beğeni

Hiç bilmiyordum onu ilk defa görmüştüm birdahakibe onu seçerim teşekkürler. :blush:

2 Beğeni

Çok kitap :sweat_smile: 12 13 tane sipariş ettim ama hepsinin baskısı var.

2 Beğeni

Pan düz kitap mı yoksa görsel var mı içinde? Varsa birkaç tane paylaşır mısın zahmet olmayacaksa?

2 Beğeni

Ben şimdiye kadar hiç sahaflardan kitap almadım. İkinci el kitap almıyorum, genelde hoşlanmadıklarımı elimden çıkartıyorum ya da hediye ediyorum. Ankara’da tanıdığım çok ünlü sahaflar var onlarla da arkadaşım, satış yapacağım zaman direkt elimdekileri onlar alıyorlar. Ucuza satıyorum sanırım. :sweat_smile: Fiyat konusuna gelirsek, bu arkadaşlar fiyattan anlıyorlar ve genelde tek tek satmıyorlar. Paket halinde satıyorlar. Sanırım bu da yeni bir konsept. :sweat_smile:

Geçenlerde Asoiaf’ın dizisine sinirlenip tüm seriyi sattım. Alan sahaf arkadaşımız tüm taht oyunları kitapları + harry potter kitapları şeklinde satış yapmış. :krs: Daha sonra sinirlendiğimin kalitesiz dizi olduğuna karar verip seriyi bu sefer de ciltli olarak almaya başladım. Ciltli kitap aşkım sınır tanımıyor…

6 Beğeni