Demek sahaf ekonomisi böyle genişliyor
Bu arada @Artorias güzel bir nickmiş, abyss walker ile alakası var mı?
Bizim sahaf değiş tokuş yapıyor para vermiyor bana hiç unutmuyorum lise zamanında ona Alacakaranlık serisini götürmüştüm bana 20 liralık kitap alabilirsin demişti… Ankara’daki sahaftan memnunsanız ismini verir misiniz nisanda gideceğim oraya bari sahaf görmüş olurum bi şeyler alırım.
Var ve çok beğendim.
Hemen atayım. Ve hiç öyle şey olmaz
@yelz ben yazarın Mürekkep Yürek Üçlemesini de okumuştum. Onun da filmini çok sevmiştim. Ama kitaplar fazla uzatılmıştı. Bunda ise hem yönetmen hem de yazar beraber yazmışlar. O yüzden tatlı bir serüven olur bence. Cornelia hanımın hayal gücünü ben beğendim. İlk indirimde alın hem de. :))
Görsel de mi var… Alacağım galiba hatta galiba fazla oldu alacağım.
@Oni Teşekkür ederim, evet Dark Souls evrenindeki Artorias the Abysswalker.
Hep birlikte büyüyelim. Toplumun sadece belli bir kesimi genişlemesin, herkes nasibini alsın.
@yelz O zamanın 20 lirasına bakmak lazım. Ankara’daki sahaf konusu kendileriyle konuştuktan sonra size bildiririm. Pandemi döneminde doğru düzgün konuşamadım. Yanlış bilgi vermeyeyim.
İdefix siparişim. 6 günde geldi. Alfa çok güzel iş yapmış. Koridor’un kitapları hasarsız ama tozlu, Farseer kutusunun alt kısmı ezilip büzülmüş geldi. Hiç sevmiyorum seni İdefix. Hiçbir zaman içime sinen bir şekilde göndermedin kitaplarımı.
Yine ben ve yine mangalar.Bir arkadaşımla Arkabahçeye gittik ve aramızda bir anlaşma sonucu bana 5 Türkçe cildi de o aldı.Arkadaşım aslında bir Youtuber,dediler ki ona birkaç manga verelim,çekiliş yap.Bayağı bir manga verdiler,hadi Kitaro’yu da sen al dedi,o da oradan geldi.Dawn Of The Arcana’yı da ben aldım tabi ama aslında aklım başka şeyde kaldı ama bir siteden alıyordum ben ucuza,o sitede her cilt var 3 hariç.Dedim ki Işıl seri yarım kalacağına kıy paraya,al ve aldım.(Vloğunda olacağım,gelince paylaşırım)
@gozubocek Eylül, Sergüzeşt veya İntibah kitaplarının birisinden ilk 1-2 sayfayı paylaşabilir misin? Koridor Türkçe kitaplardan ben hiç almadım. Dil sadeleştirilmiş mi?
Kaç abonesi var arkadaşınızın ve çizgi roman-manga üzerine mi kanalı?
Arkadaşım diyorum ama yeni arkadaş olduk.Ben onun takipçisiyim aslında.Şuan neredeyse 17.000 abonesi var ve genel olarak Manga üzerine kanalı.
Weebquen mi arkadaşınız?
Evet,bugün tanıştık aslında.
Manga yazıp kanallara baktım 17.000’e en yakın o vardı iyi tahmin etmişim
Tr’de kaç tane manga kanalı var ki zaten?
Pek takip etmiyorum ama var 3-5 kanal.
3 ayda 17k civarı olduysa baya başarılıymış.
@Artorias : Praise the sun
Birlikte büyüme konusunda haklısınız. Dün Kadıköy’de bir kaç sahafa bakayım dedim ama neredeyse aradığım hiç bir şeye ulaşamadım. Sahaflar daha çok sınav kitaplarının satıldığı dükkanlara evrilmiş. Yine de sahafları gezip, kitapları incelemeyi özlemişim
Arz-talep dengesi üzerinden sahafların içerikleri de zamanla değişecektir. Önemli olan talebi oluşturmak, arz konusunda üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyorsunuz, bize de talep oluşturmak düşüyor.
Amazon gibi, baskısı bulunmayan İngilizce ya da diğer dillerdeki kitapları temin eden platformların artması sahafların da işine engel oluyordur. Şahsen ben bu yolu tercih ediyorum.
Bu kitap Khaled Hosseini (Halit Hüseyni)’ nin “gözümün nuru Haris’le Farah’a ve Afganistan’ın çocuklarına” adadığı, içinde biri zengin ve diğeri onun hizmetlisi Emir ve Hasan adlı iki çocuğun acıklı öyküsü. Bu iki çocuğun Afganistan’daki yaşantıları hepimize örnek olabilecek davranışlar barındırıyor. İçinde fakirlik, zenginlik; İki tarafında kendilerine göre sorunları; İki tarafında kendilerine has dünyaları gerçekten başarılı bir dille okuyucuya aktarılmış. İyiki bu kitabı almışım.