Bilmiyordum bunu, yıkıldım
Aaaaa ben İleri Sar kitabını unutmuşum. En kısa zamanda alayım bari Malazan’ın ilk kitabının ciltlisiyle beraber.
Almadın mı henüz? Sen öykücüsün, bilirim
Arada kaynamış nasıl olmuşsa.
Ve yeni bir deyim ortaya çıkar
Küçük bir servet mi ödendi?
Sınava çalıştığım için günümün 8-10 saatini bir şeyler okuyarak geçiyorum. O yüzden kitap okumak da zor geliyor. Ama annem en sağdaki kitabı komşusundan duymuş alır mısın dedi. E 1 kitaba kargo çıkmasın diye yanına tiktokta gördüğüm Atomik Alışkanlıklar ve seneler öncesinden videolarını izleyip zaten hayatıma uyguladığımı düşündüğüm Marie Kondo’nun kitabını da ekledim. Şu dönemde okuması kolay olsun ve beni motive edip yükseltsinler.
925 TL cik ödendi…kargo dahil. Nadir kitap…
Hayırlı olsun iyi okumalar.
2020’de 19,99’a aldığımı hatırlıyorum
Kitabi okuduktan sonra yukarida paylastigim videoyu da izlemenizi tavsiye ederim. Atomik Alışkanlıkları çok güzel özetlemiş.
İyi okumalar
1001 gece masalları henüz başlamadım
Amazon ve Kitapyurdu. Üşenmezsem Amansız Devrim Kapitalizm Tarihi ile Komünizmin Kara Kitabı’nı peşpeşe okumayı planlıyorum.
Alttaki Kapra basımı Hüseyin Rahmi Gürpınar kitaplarını Kitapyurdu’nda biriken puanlarımla aldım.
Üstteki üç kitap ise Amazon’dan. Amerikan özel dedektif tarzının (hardboiled) en iyi kalemlerinden Ross MacDonald’ın yarattığı Lew Archer’in üç macerası. Eski tarz hafiye öyküleri. Bu tarz kitap ve filmlerin nostaljik havası hoşuma gidiyor.
Lilith’in Dölü merak ettiğim ve bir süredir sepetimde olan bir kitaptı. Biraz araştırdıktan sonra 1K uygulamasında @alper beyin yorumunu gördüm, almaya karar verdim.
Amazon’dan aldım.