İthaki bile şaşırmıştır sanırım bir alışverişte üç tane kitap almama. Joe Hill okumadım, Tuhaf Havayı daha sonraya saklıyorum. Can yenilerini gözüme kestirmiştim. Onlar için sepet yapmış olabilirim. Herkese keyifli günler.
Kidega - İlknokta - Tudem
Güzel fiyatlara geldi hepsi ama boş cüzdanım ve ben bakışıyoruz karşılıklı.
İlkçağ Felsefe Tarihi seti sizce nasıl? Evladiyelik diyebilir miyiz?
Baskı olarak maalesef diyemeyiz.
İçerik olarak ise Ahmet hoca zaten ülkemizin en önemli felsefecilerinden, aslında hocanın uzmanlık alanı ortaçağ islam felsefesi ama yunan öncesi - yunan felsefecileri - felsefe tarihi deyince ülkemizde ilk akla gelen isimlerden. Anlaşılır bir anlatımı da var belki de bu kitaplar o nedenle de çok popüler.
Yooo hiç şaşırmadım?
Sen haberlisin, onlar bilmiyor
“İthaki bile şaşırmıştır” yazmışsın ya ona dedim şaşırmarım diye. İthaki ben olduğum için.
Kidega birinci sipariş ulaştı ama Ayn Rand setinin kutusu yırtılmış. Uğraşacak gücüm yok. Satmayı da düşünmüyorum. Dursun. Kutu ayrıca satılıyor mu, bilen yazsın lütfen.
Baskı için merak etmiştim. Sert kapaklı basılırsa belki onlar evladiyelik olur da onların fiyatını da hayal edemiyorum şu an.
Kidega’da nasıl bir indirim oldu da herkes böyle harikalar yarattı Ben o günlerde Hatay’da olduğum için takip edemedim siteyi.
Kidega, Hepsiburada, Kitapyurdu ve Amazon aynı gün geldi. Evde bizimkiler en son yeter artık diye söyleniyordu.
Benim ilknoktalar, Hobbit çok ekstrem bir baskı olmamış ama bendeki tee 6.45 zamanından tırıvırı bir baskıydı. Eli yüzü düzgün yeni bir baskı edinme açısından amacını görmüş oldu. Kağıt ve cilt kalitesi daha iyi olabilirmiş. İçinde öyle doyurucu fazlalıkta görsel de yok gibi. Hazır almışken kaldırmadan bi tekrar okuyayım bakayım .
Delidolu %50 indirime alışveriş yapıp beraber paylaşacaktım ama alacağım 4 kitabın 2 si mağazada yoktu Pazartesi tekrar gidip bakacağım.
Modern Türkiye’de Siyasi Düşünce serisini bir süredir gözüme kestirmiştim. Kidega indirimine yenik düştük sonunda. 20 seneye yayarak okurum artık :ddd
Diğerleri de Amazon’dan. Mini Dev Sanat Kitabı eser miktarda metin, bol miktarda sanat içeriyormuş. Öğrenmiş oldum.