Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Diğer İngilizce kitaplara kıyasla baya uygundu fiyatlar.

27 Beğeni

1 Nisan’da ilknokta’dan aldığım kitaplar birtakım karışıklıklar sebebiyle ancak bugün elime ulaştı.

ilknokta indiriminden 4 Nisan’da aldığım kitaplar da birkaç gün içinde teslim edilmişti.

34 Beğeni

what if serisi gerçekten çok güzel ama süper kahraman evrenini bilmek lazım.Ben daha normal hallerinin çoğunu bilmiyorum :smiley:

2 Beğeni

Dolap ve Amazon

36 Beğeni

Ayaşlı İle Kiracıları ve Sait Faik’ten Alemdağ’da Var Bir Yılan adlı kitapları bir akrabam hediye getirdi. Ancak Alemdağ’da Var Bir Yılan bende olduğu için onu diğer iki kitap ile değiştirdim.

Sahaf alışverişim.
The Doom Brigade Ankira’dan “Kıyamet Tugayı” olarak çıkmış kitap. Ancak karaborsaya düşmüş maalesef. İngilizce hali Türkçe olanlardan çok daha ucuz olunca kaçırmak istemedim.

War in Tethyr ise Forgotten Realms’ın -dilimizde hiç görmediğimiz- The Nobles adlı serisinin 2. kitabı. 1. kitap bende yok ancak dil pratiği amacıyla aldığım için sıkıntı etmiyorum. Ayrıca kitap eski baskı olduğu halde kondisyonu da çok iyi. Mevcut koşullar sebebiyle İngilizce okumaya önem vermeye çalışıyorum.

Herkese iyi okumalar.:slightly_smiling_face:

28 Beğeni

Uzun zaman sonra kendime toplu şekilde bir şeyler alabildim. Bir sonraki toplu alışım da uzun zaman sonra olur muhtemelen :slight_smile:

24 Beğeni

Bu serinin konuları hoşuma gidiyordu. Eksikleri Amazon’dan tamamladım.

26 Beğeni

Kidega devam. Bu defa neyseki hasarlı kitap yok.

35 Beğeni

Kitapyurdu

Vakıfbank Yayınlarının kitaplarını uzun süredir takip ediyordum. Şu anda kendi sitesinde %45 indirimli.

Düzeltme: İndirimi %30’a çekmişler.

Ancak zam yaptıktan sonra indirime gitmeleri çok ilginç! Aynı kitapları Kitapyurdu üzerinden baktığımda fiyatların güncellenmemiş olduğunu görünce siparişi geçtim. Toplamda 590 tuttu.

31 Beğeni

Metis’in bilimkurgu serisini tamamlaya bildiniz mi ?

1 Beğeni

Elimde Ursula Le Guin kitapları dışında resimde aldıklarım var sadece.

1 Beğeni

Çizgi düşlerin yeni çıkardığı star wars kitapları :slight_smile:

12 Beğeni

Toplam ne kadar tuttu ayıptır sorması?

1 Beğeni

ben ücretsiz aldım diyim ama sanırım hepsi 500 tl felan satışa sunulacak pazartesi günü

1 Beğeni

Deli dolu postaneyi iki tane yollamış. Kitapların kondisyonları yerli yerinde ikinci kitap ile ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

41 Beğeni

39 Beğeni

Selin Savaşkıran yeni baskı olan küçük boy değil mi? Baskı kalitesi nasıl yorumlayabilir misin?

1 Beğeni

D&R Mağaza

Vakıfbank Kültür Sitesi

Amazon

D&R.com

37 Beğeni

Para bitti. :smiling_face_with_tear:

47 Beğeni

Elimdeki büyük boy eski baskı :upside_down_face:

1 Beğeni