Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Selin Savaşkıran yeni baskı olan küçük boy değil mi? Baskı kalitesi nasıl yorumlayabilir misin?

1 Beğeni

D&R Mağaza

Vakıfbank Kültür Sitesi

Amazon

D&R.com

37 Beğeni

Para bitti. :smiling_face_with_tear:

47 Beğeni

Elimdeki büyük boy eski baskı :upside_down_face:

1 Beğeni

Şehir dışındayken gelen kargolar. Kıyamet Kitabı, arkadaşımdan hediye geldi. Eskiden heyecanla açardım kitap kargolarını ama şimdi verdiğim paraya gelen kitapların ebatını görünce moralim bozuluyor.

31 Beğeni

Ben de bulunan da ilk basım ve görseldekinden daha büyük gözüküyor. Ben o yüzden küçük boy sandım. :slight_smile: Keyifli okumalar.

2 Beğeni

Kendime Doğum günü hediyesi aldım. Günün anlamına binaen Varoluş felsefesinden kitaplar olması daha doğal olurdu neyse ki bunu daha önce bir doğum günümde yapmıştım. Tamadres’den ilk siparişim olduğu için midir(?) Kürşat Başar’ın kitabını hediye olarak yolladılar. Doğrusu 5 kitaplık bir seri güzel bir kutu içinde olsaydı daha şık olurdu. Özel bir günümde özel bir seriyi kütüphaneme kazandırdığım için ayrıca mutluyum.

31 Beğeni

32 Beğeni

31 Beğeni

Amazon.

Anabasis’i bir kez daha okumak için bir çevirisini daha aldım. :slight_smile:

26 Beğeni

N11
Chip para sağ olsun güzel bir alışveriş oldu :slight_smile:

34 Beğeni

Müsait bir zaman da Nerede, Neden, Nasıl ve Huzursuz İmparatorluk 'dan bir - iki sayfa paylaşır mısınız?

3 Beğeni

35 Beğeni

Kitap içerikleri bölümünde paylaştım hocam👍

2 Beğeni

Furkan Akderin çevirileri hakkında Oğuz Yarlıgaş ve C. Cengiz Çevik twitterda kötü şeyler yazmışlardı. Özellikle Oğuz Yarlıgaş açıktan veya üstü kapalı pek çok eleştirisi var. Ayrıca ekşisözlük başlığında da pek çok yergi mevcut ancak üstte saydığım isimlerin eleştirileri başlı başına yeterli.

2 Beğeni

Bana gelen 2022 basım kitapların ön kapaklarında yer alan kitap isimleri ve yazar ismi diğer kitaplar gibi değil. Kabartma yok, halbuki önceki baskılar öyle değil. Yeni baskılarla kapak baskı stili mi değişmiş yoksa sadece bende mi öyle? 2022 basım olan birden fazla kitapta böyle olunca baskı hatasına yormadım açıkçası ama yine de sormak istedim.

1 Beğeni

Twitter da yazılanları bilmiyorumdum ama Ekşi de olan eleştirileri okumuştum. Ben bilerek satın aldım. Çevirmenden öte bir durum var. Say çeviri konusunda özellikle konunun uzmanları tarafından eleştirilen bir yayınevi. (örneğin Freud çevirileri)

Ben Anabasis ne bulsam alıyorum. Bu çeviriler ile ilgili eleştirileri bilerek aldım. Muhtemelen Doğu Batı ve Perseus çevirilerini de alacağım.

17 Beğeni

Evet sizin farklı çevirileri aldığınızı biliyorum ben de bazı kitaplar için yapıyorum bunu. Normalde yazmazdım o yüzden ancak kötü çevirinin ötesinde yer yer intihal ve çeviri dolandırıcılığına varan tenkitler okuduğumdan yazmadan geçemedim.

6 Beğeni

31 Beğeni

Aralarında en çok Mario Vargas Llosa, Julio Cortazar ve Carlos Fuentes için heyecanlıyım. Carlos Fuentes’in kitaplarını Can Yayınları basıyordu ama uzun zamandır baskıları yok, tükendi. Umarım yeniden basarlar. Terra Nostra’yı almayı ve okumayı çok çok istiyorum. Can Yayınları sevgim kabardı bir süredir. Bastıkları kitaplar çok ilgimi çekiyor. Fuentes’in kitaplarını umarım basarlar…

Tudem’deki indirimden yararlanmak için uzun zamandır almak istediğim Doris Lessing’in kitaplarını aldım ancak kimisi sararmış kimisinin kapağında hasar var vs. Kitap kondisyonları iyi değil. Yayınevinin direkt sitesinden alışveriş yaparsam böyle sorunlar yaşamam diye düşünüyordum, üzdü. Özensiz bir davranış bence. Bir daha Tudem’den alışveriş yapacağımı sanmıyorum.

Buradaki kitapların hepsi için çok heyecanlıyım, Belki okuyanlar, okuyacak olanlar varsa sohbet ederiz bu kitaplar üzerine.

34 Beğeni