Bu hafta Folio Society’den gelenler…
Tom Holland’ın “Persian Fire” kaldı. Şu an baskısı yok, bir süre yeni baskı bekleyip olmazsa ikinci el piyasaya bakacağım.
Herkese keyifli okumalar
Bu hafta Folio Society’den gelenler…
Tom Holland’ın “Persian Fire” kaldı. Şu an baskısı yok, bir süre yeni baskı bekleyip olmazsa ikinci el piyasaya bakacağım.
Herkese keyifli okumalar
Katedralde Sohbet için şunu söyleyebilirim size 250. Sayfaya kadar biraz zorlanabilirsiniz. Yazarın anlatım tarzı bir hayli değişik çünkü. Dediğim sayfalara gelince düzeliyor. Okuduktan sonra yorum yazarsanız sevinirim. Forumda çok okuyup yorum yazan görmedim çünkü.
Okuduktan sonra yazarım, elbette. Çok heyecanlıyım okumak için ama birazcık da gözümü korkutmuyor değil
9 Nisan günü Kidega’dan satın aldığım kitaplar az önce elime ulaştı. Siparişi henüz eline geçmeyen yarışmacı arkadaşlara sabırlar dilerim. Herhalde otuz kırk kitaplık bir toplu alışveriş yapsam üç beş ay beklerdim.
Bende de öyle. Son iki gönderi görünüyor fakat daha önce yüklenen görsellerde mavi bir soru işareti ve yüklenemedi ibaresi çıkıyor.
Bende hiçbiri gözükmüyor. Bir iki tane gözüken vardı, şimdi onlarda yok.
Kapra nın çevirileri sizce nasıl ? Diğer yayınevlerine kıyasla , aşağıda mı ya da denk diyebilir miyiz ?
Ben 3-5 kitap dışında çeviri kitaplarını almadım, daha çok Türk Klasiklerini alıyor - okuyorum. Satın aldığım üç beş çeviri kitabını ise ya alternatif çeviri olarak aldım ya da Maupassant gibi türkçeye ne çevrilmişse aldıklarım oldu.
Kapra’nın tüm çevirileri hakkında bir fikrim yok ama okuduğum Maupassant Kapra çevirileri için şunu diyebilirim, aynı öykülerin bir kısmını Can ve İş Kültür 'den okudum . Kapra Hikmet Kazel çevirilerinde benim farkettiğim olumsuz bir durum yoktu.
O kadar güzel kitabın arasına o rezil dalavereci fenomenin kitabı yakışmadı. Acm den bahsediyorum.
Bir tek benim mi 1 hafta içinde geldi
Favorilerimdendir, keyifle okuyun
Ucuzkitapal.com sitesinden ilk kez alışveriş yaptım. İthaki Yayınlarında Çarşamba gün yapılan %50 indirim kampanyasından yararlandım. Siparişler bugün sabah elime ulaştı ve sorunsuz bir şekilde geldi, memnun kaldım.