Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

29 Beğeni

Ötüken ve Ketebe sitelerinden %50 indirim kampanyalarında payıma düşenler.

26 Beğeni

Knut Hamsun’lar ilk defa kendi dilinden çevrilmiş, fiyatları da sayfa sayısına göre uygun tutulmuş. Kapağı, kağıdı filan çok mu dandik acaba, insanın içine kurt düşüyor.

2 Beğeni

Diğer Can kitaplarından bir farkı yok. Muhtemelen telifsiz olduğundan fiyat bazı kitaplara göre daha uygun.

4 Beğeni

42 Beğeni

21 Beğeni

Sahaftan mı? Evrensel baskıları temiz kitaplarmış.

Benim Evrensel baskılarım çok eski sarı kapaklardı ve 27-28 yıl içerisinde çok yıpranmıştı.

Kor’un ilk baskılarını kaçırdım ve yenilemek için üç senedir Kor’un yeni baskılarını bekliyorum.

2 Beğeni

Can’ın dümdüz karton kapak kitaplarından pek de bir farkı yok gibime geldi. @Tharnel’in dediği gibi yazarın telif hakkı düştüğü için fiyatı normal gelmiştir size.

1 Beğeni

Ötüken %50

29 Beğeni

Nadir kitap…boş bulunup yaprakları sararmış olan seçmiştim iptal edip 50 tl fazlasına bunları aldım. 800 tl tuttu…bence biri bunu basar ama ne zaman olur ya da kaç para olur diye düşünüp tercihimi böyle kullandım.

2 Beğeni

Evrensel kapanıp Kor oldu.

Pandemi ile başlayan - kur ile devam eden yayıncılık krizinden çok yara aldılar sanki.

Kor basacak bunları hatta Durgun Don, İlya Ehrenburg’lar … yeni baskı yapacaklar. Son iki yılda galiba eskilerden “Tütün”'ü tek cilt bastılar, başka da şuan aklıma gelen yok.

3 Beğeni

İdefix siparişim .Bernard cornwell’in ilk kitabını şömizli basıp diğer kitabını şömiz olmadan basmışlar .Alacak kişilerin bilgisine .

22 Beğeni

Amber Yıllıkları’nın sırt kısımlarını çok hoş yapmışlar.

2 Beğeni

İş bankası 3 al 2 öde ve Kitapyurdu.

22 Beğeni

23 Beğeni

32 Beğeni

Servet değerindeler.

43 Beğeni

Bu çok kötü olmuş işte. İlk kitabın zaten iç kapağı güzeldi. Kötü olan şömizdi. Yayınevi eleştirileri yanlış anlamış sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Amber Yıllıkları için %50 beklemeye birisi beni ikna etsin lütfen valla gördükçe ağzımın suyu akıyor burada…

4 Beğeni

Ben de %50 bekliyorum birbirimizi zapt edelim.

2 Beğeni