22 TL için değmez (kargo durumunda bağımsız) söyle gitsin. Muhteşem bir seridir.
Ben öğrenciyim,22 TL bile benim için önemli
Ben az önce Amber Yıllıkları’nı sipariş verdim gitti.
Yalnız şunu fark ettim ki en son İthaki %50 indiriminden aldıklarımı paylaşmamışım . Aşağıya foto ekliyorum. Malazan ilk iki cildi karton kapak almıştım ama vazgeçip ciltliye döndüm. Karton kapaklı olanları bir ara satarım (belki)
4.kitap çıktıktan sonra fiyatı konuşalım
Ahaha hocam belki de dördüncü kitabın fiyatına göre tersini yapar, ciltlileri satarım
son 5 kitaba bakın bence ciltli almak mantıklı bana göre çünkü tr baskısında sayfa sayısı artıyor.
Not : Bantam Press versiyonuna bakılacak.
Evet, sayfa sayısına göre ciltli almak daha mantıklı. Ben de zaten bu nedenle ciltliye geçtim. Ama işte bundan sonraki kitapların fiyatı ne olur bilemiyoruz. Çok yüksek olursa bir daha düşünürüm muhtemelen.
Haklısın, ona göre belki bende elimdeki birinci kitabı satar “malazanda fiyata takılanlar” olarak erken emekli olurum
İlknokta alışverişime sonunda kavuştum Kutu içine koymadan pat pata koyup yollamışlar. Artık kutu da para tabi
Kİtap evine gidip bu kitapları liste fiyatından satın alırdın ama internet üzerinden, hem de indirimli satın almışsın. Bu kez derin bir hayal kırıklığına uğrattın bizi.
Genelde 2-3 kitap olursa kitabevi tercih ediyorum. Karışık gidiyorum
Çoktandır indirime girmesini bekliyordum. 81 yapımı olan filmi bence yapılmış en iyi denizaltı temalı savaş filmiydi, kitabı da çok merak ediyorum. Ayrıca birkaç sene önce dizisi de çekilmişti.
Bu filmi ;
Bu da dizisi ;
Kalitesiz ve büyük duruyorlar. 10 üstünden kaç puan verirsin hocam? (Amber)
Aslında okuma etkinliği ve çekiliş yapmalıydık ya… hiç aklıma gelmedi
Benim telefon gereğinden fazla zoom yaparak çekmiş o ondan ama kalite olarak bildiğimiz İthaki işte. Ne çok iyi ne çok kötü. Kapaklarını seven forumda tek insan olabilirim
Fiyatı oldukça pahalandığı için almayı düşünmüyordum normalde ama geçen günlerde hepsiburadada olan güzel indirimde denk gelince almaya karar verdim.
Atatürk’ün bu kitaplarını bilmiyordum. Kendisi mi yazmış yoksa yayınevi tarafından birkaç kaynaktan mı toplanmış? İlk iki kitap.
İçerisinde öyle bir şey yok; Mustafa Kemal Atatürk yazıyor sadece. Başka yazar, kaynak göremedim.
Arka yazıları şöyle:
Türkiye’nin İlk Yılları: Türkiye’nin İlk Yılları, Atatürk’ün 1924-1938 arasında yaptığı, büyük çoğunluğu meclis açılış konuşmalarından oluşan bir kitap. Yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ndeki tüm yenilikleri, eğitimden sanayiye, tarımdan şehirciliğe, ekonomiden diplomatik ilişkilere tüm gelişmeleri, kısacası bir ülkenin kendini var etme çabasını yıl yıl, adım adım kurucusunun ağzından dinliyoruz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün 1 Mart 1924’te Millet Meclisi kürsüsünden yaptığı konuşmayla açılan bu kitap, 1 Kasım 1938’de Atatürk adına Celal Bayar’ın okuduğu nutukla son buluyor.
Türkiye’nin Geleceği: Mustafa Kemal Atatürk’ün, 2 Şubat 1923’te İzmir’de yaptığı bu konuşma, nutuktan çok bir liderin halkıyla sohbeti olarak okunabilir. İzmir’in kurtuluşundan kısa bir süre sonra yapılan bu toplantıda Atatürk, farklı kesimlerden insanlara hayalindeki Türkiye’yi anlatır, eğitimden kadın haklarına, dinden askeriyeye çeşitli konulardaki düşüncelerini halkla paylaşır.
İzmir konuşması, büyük badireler atlatmış bir halkın lideriyle samimi ilişkisini, liderin halkına hesap verebilirliğini göstermesi açısından da önemli bir belge.