Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Karton kapakta ilk iki kitabı okuyunca bu muazzam seri bende ciltli de olmalı diyerek Amazon’dan aldığım Dune ciltli set geldi. Öncelikle tamamen hasarsız gönderdikleri için Amazon’a teşekkür ediyorum. Fakat İthaki’ye gelince; tek diyebileceğim iğrenç bir iş ortaya çıkarmışlar. 6 adet kitaba 2500₺ etiket fiyatı koyup kitapların sırtını eşitleyememek nedir? I,IV ve VI mı aşağıda yoksa II, III ve V mi yukarıda bilmiyorum fakat iğrenç bir görüntü ortaya çıkmış. ( Logo, Kum Solucanı ve rakamlara dikkat.)
Bunun dışında ilk kitabın şömizinin de üstünü boyamayı unutmuşlar. İkinci fotoğrafta, kitabın üst tarafında beyaz şerit gibi görünen aslında şömizin kendisi.
Kitaplar 3. baskı.
Bu saatten sonra İthaki’den karton kapağı olan hiçbir baskıyı ciltli olarak almam. Elimdeki ciltli Malazan’ları da elden çıkarıp yerine karton kapak alacağım. Para kazanmayı haketmiyorlar. Yazıklar olsun.

24 Beğeni

ben şahsen ciltli almaya devam edeceğim çünkü Akılçelen Yayınevinin Brandon Sanderson’a yaptığı gibi son 5 kitabı ithaki 2 part halinde basabilir.

2 Beğeni

Fantastik-bilim kurgu okuyucusu bu forumda çok olsa da genele bakıldığında küçük bir kitleyiz. Zaten az olan insanları da kendine küstürmenin ne anlamı var? Tabii ki alabildikten sonra ciltli almak çok daha iyi. Fakat kitap başı 400₺ üstü fiyat biçip, böyle rezil bir iş ortaya çıkarınca tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aldığım yer garanti bir yer olmasa, şu görüntünün direkt korsan olduğunu düşünürdüm. Malazan konusundaysa bilmiyorum, tek cilt olan her kitabın tek cilt olanını alıyorum ve son 5 kitabın da tek cilde sığmaması muhtemel. Uyarı için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yaklaşık 20 günlük hasarlı kitap değişim süreçlerinden sonra seriyi tamamladım.

42 Beğeni

Körlük ve Görmek ben de ciltli olarak vardı ama ciltsizleri yoktu. Çevirmenleri değiştiği için değişmeden eski çevirileri aldım. İblis’i Öldür ise Timur Soykan’ın yazdığı 2.polisiye kitabı.

24 Beğeni

şöyle bir istatistiki paylaşmıştım finans işi ile uğraşan bir arkadaşım var ona sordum bu hafta yurt dışında dolar kurunu 25 liradan hesaplıyorlarmış bizim kuru gerçek kur olarak görmüyorlarmış.

2 Beğeni

Fiyatlar yükseliyor ve yükselmeye devam edecektir. Fakat bunlarda bir de şöyle bir şey var; fiyat yükseldikçe kalite düşüyor. Şu anki durumda ciltli bir kitaba bu fiyatları koyabilirsin bu normal ama en azından yaptığın işçilik de bunu karşılayacak düzeyde olmalı.

4 Beğeni

Amazon, Hepsiburada ve Kitapyurdu

23 Beğeni

İkinci İdefix siparişim. Çoğunluğu polisiye. Oldukça sıkı kitaplar olduğunu düşünüyorum :slight_smile: Dolores Redondo’nun kitabı üçlemeydi aslında. Ama yazarı bilmediğim için önce ilk kitabı sipariş verdim. Bir 50 sayfa kadar okudum, gayet iyiymiş. Diğer iki kitabı da alırım. Trevanian’ı merak ediyordum ayrıca, iki kitabını sipariş verdim. Kitaplar hasarsız geldi.

31 Beğeni

37 Beğeni

Bu aralar gözüme çok çarpıyor sormadan edemiyorum… Tess Geritsen kitapları gerçekten iyi mi? Çünkü Jo Nesbo’dan sonra başka bir polisiye kitabı sarmıyor…

1 Beğeni

Grange kadar iyi mi diye soruya bende ekleme yapayım? Storytellde çok güzel Grange kitaplarını dinlemek ama elim gitmiyor nesbo ile gritsene.

2 Beğeni

Rizzoli & Isles serisi oldukça başarılı. Tess Gerritsen’ın tüm kitaplarını okudum. O yüzden rahatlıkla önerebilirim hepsini. Ancak seri dışında kalanlar kariyerinin başında yazmış olduğu biraz daha aşk odaklı gerilimin kitapları. Kötü değil ancak daha aşağıda kalıyor. Tess G. doktor olduğu için tıbbi terimler de daha fazla kitaplarında. Ancak rahatsız etmiyor. Cerrahla seriye başlamanızı tavsiye ederim. Ancak benim favorim her zaman Grange’dir. Grange’den daha iyi polisiye/gerilim kitabı yazabilecek bir canlı olduğunu düşünmüyorum. Glenn Meade de tarihi konularıyla çok sağlam kurgu yapar. Grange seviyesindedir ancak tarzı daha farklı. Polisiye önerileri oldu biraz ancak umarım sorunuzu yanıtlayabilmişimdir.

9 Beğeni

Bir umut baharı bekliyorum. İyi hissedeyim diye kitap aldım. :slightly_smiling_face:

36 Beğeni

Ucuzkitapal

31 Beğeni

Çok güzel olmuş her iki baskı da.

29 Beğeni

İçinden resim atmak isterdim ama yeni üye olduğum için sadece bir resim paylaşabiliyorum.
Youtubeda aratırsanız kitapların tanıtımlarını bulabilirsiniz.

25 Beğeni

Hoş geldiniz. Trakus kitabını ilk çıktığı zaman alamamıştım, sonra da bulamadım. Acaba nereden almıştınız?

1 Beğeni

Hoşbulduk. Trabzon Forum’da D&R’dan aldım 180 liraya son bir tane kalmıştı.

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim. :slight_smile:

2 Beğeni