Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Selamlar. Norgunk’tan basilan Armagan Ekici cevirisinde karar kildim ve gorsellerini rica ederek Nadir’den aldim, saniyorum 110 lira idi gecen sene sonu. Raf fotograflarimda cok ozenmedigim bir karede kalmis elimde sadece (su an ev disindayim), soyle gorunuyor:

19 Beğeni

Hepsiburada siparişim. 1 Japon klasiği ve 1 bilimkurgu klasiği eksik geldi, ama uygulamada gönderildi olarak görünüyor. Süreç nasıl işleyecek hiçbir fikrim yok.

Bu arada ithaki mangaları taş gibi basıyor. Şömizi ve safya kalitesi harika. Ama diğer kitaplar dergiden hallice. Amber yıllıkları ilk kitabının kapağı değerlerine göre farklı tonda ve kapartma ile mürekkebi tutturamamışlar, gölgeli efekt oluşmuş :smiling_face_with_tear:

26 Beğeni

Kidega siparişim. Çok bekletmedi. Ben bayram sonrasına kalır diyordum dün temin edilip gönderildi bugün elime ulaştı.

26 Beğeni

John Carter serisi kidega’dan.

28 Beğeni

Köpek Adam çok ilgimi çekti. Ben de araştırdım ve güzele benziyor. :joy:

1 Beğeni

Ben okumadım ama oğlum seviyor. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Amazon

27 Beğeni

İrfan Yalçın ne harika bir yazar. Okuyunca yorumunuzu merak ediyorum.

1 Beğeni

Daha önce radarımda olan bir yazar değildi fakat hakkında çok güzel yorumlar görünce alıp denemek istedim. Umarım severim.

1 Beğeni

Son zamanlarda aldığım bazı kitaplar. Amazon ekstra %15 ve kidega oldubil ekstra %15 olunca kaçırmadım. Bazıları hepsiburada papel ve bonuslarla alındı. Kitap alışverişlerini artık %60 ve üstü olunca alıyorum kişisel olarak tercihim bu yönde başka türlü kurtarmıyor :roll_eyes:

28 Beğeni

Kendime mezuniyet hediyelerim. Aslında bir hediye almıştım ama bugün dükkanda %50 indirimi görünce dayanamadım. Uzun zamandır istiyordum ama artık çizgi romana para verebilir miyim diye düşünüyordum. Fakat elimde çok sağlam bir kitap stoğunun olması sebebiyle bunlara parayı vermezsem yazık olur diyerek aldım. From Hell’i de almayı çok istiyorum. Karganın Uçuşu bende var fakat onun da ciltli versiyonunu alacak gibiyim.

19 Beğeni

Tatil dönüşü beni karşılayan kitaplarım :blush:

35 Beğeni

CONAN Alfa İmparator Serisi14 Sayı

Nadir kitap

27 Beğeni

prestij

26 Beğeni

Kitapyurdu

28 Beğeni

28 Beğeni

Amazon,kidega karışık alışveriş.

22 Beğeni

eBay ve Barnes&Noble’dan gelenler…

Bu da söz verdiğim gibi Tolkien rafları :slight_smile: @GOKSELT

Herkese keyifli okumalar.

51 Beğeni

Az da olsa geleceğe yönelik bir umut taşıyorum,mevcut şartlar ve de yayıncılar değişirse daha kaliteli baskılar ile muhatap oluruz.
Paylaşım adına da teşekkür ederim. Tolkien külliyatı adına güzel bir görsel şölen yaşadık sayenizde…

2 Beğeni

Araya bayram tatili girince takip edememiş olabilirim. Bayramdan önce satışa açılan ve tartışılan Kinyas ve Kayra özel baskısını alan oldu mu? @alper den ümitliyim mesela. :slight_smile: