Süper görünüyor imzalı Malazan serisi. Umarım yakında türkçesi basılır da bizde okuruz.
Bant önemli.
Kidega siparişlerim. Everest’te %35 indirim vardı. Enpara kampanyası ile de 25 lira iade olacak. Güzel bir alışveriş oldu Kitaplar çok temiz.
Teşekkürler bir kez daha. Dilerim çıkar da birlikte okuruz.
Bu lafı Dan Bilzerian dan başkasına söyleyeceğimi sanmazdım ama, öbür tarafta da cennet istemezsin heralde artık.
Bu hayatta bir Dan Bilzerian, bir ben.
Başlığa siftah atmak amacıyla Trendyol Koleksiyon çekim sayesinde 20₺’ye aldığım kitap setim geldi. Her açıdan forum için ve forum sayesinde yapılmış bir alışverişti kısacası.
Gerçi gelen kitaplar bir tuhaf. Ne boyu, ne kağıt kalitesi ne de rengi birbirine tutmuyor. 2 kitap daha önce satın aldığım Sonsuz Kitap kalitesinde ama üçünün birbiri içinde bile tutar yanı yok. Şüphelenip bandrol okutarak kontrol ettim korsan değiller. Teşekkürler Rıhtım koleksiyon kaydeden elleriniz zeval görmesin.
Bkm alışverişim %50 ve 15 indirim.
Bu kadar kitap sadece poşette geldi kenarlar bükülmüş biraz da kirliler.
Amazon prime alışverişim indirim ve 5 al 4 öde
Nadirkitap alışverişim bulabileceğim en ucuz elantristi bilerek aldım ama bunu yapan içinizden biriyse söylesin
11’inde çıkmıyor muydu, nasıl oldu o iş?
Şahane görünüyor, sonunda çıkmış Hyperion
Okuma etkinliği için ilk kitabı Kidega ile almıştım ama onu iptal edip set olarak alayım dedim. Beklediğim gibi çıkmazsa ben de satarım artık.
Beklediğinden iyi çıkacak, çıkmazsa ben alırım hepsini.
1.kitabın kapağı bende değişik. Bu şekilde değil. Moralim bozuldu şu an.
Ben de yeni baskısını almıştım ama set olarak almak daha mantıklı geldiğinden böyle aldım.
Kıymetlimissssssssss
Sevmek/ Nefret etmek
Bu başlığa karşı duygularım ama yinede tek tek kitaplara bakmadan geçemiyorum bakınca da bende de olması lazım diyorum almak için kendimi yırtıyorum bundan da nefret ediyorum
Herkesin şu dönem ciltli almaya çalıştığı dune serisi elime ulaştı kidega aracılığı ile ciltsiz aldığıma şuanlık pişman değilim fiyat sebebiyle inşallah da olmam bakalım