Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Süper görünüyor imzalı Malazan serisi. :heart_eyes:Umarım yakında türkçesi basılır da bizde okuruz.

3 Beğeni

Bant önemli. :sunglasses: :cowboy_hat_face:

2 Beğeni

Kidega siparişlerim. Everest’te %35 indirim vardı. Enpara kampanyası ile de 25 lira iade olacak. Güzel bir alışveriş oldu :slight_smile: Kitaplar çok temiz.

23 Beğeni

Teşekkürler bir kez daha. Dilerim çıkar da birlikte okuruz. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu lafı Dan Bilzerian dan başkasına söyleyeceğimi sanmazdım ama, öbür tarafta da cennet istemezsin heralde artık. :smile:

1 Beğeni

Bu hayatta bir Dan Bilzerian, bir ben. :sweat_smile:

2 Beğeni

Başlığa siftah atmak amacıyla Trendyol Koleksiyon çekim sayesinde 20₺’ye aldığım kitap setim geldi. Her açıdan forum için ve forum sayesinde yapılmış bir alışverişti kısacası. :blue_heart:

Gerçi gelen kitaplar bir tuhaf. Ne boyu, ne kağıt kalitesi ne de rengi birbirine tutmuyor. 2 kitap daha önce satın aldığım Sonsuz Kitap kalitesinde ama üçünün birbiri içinde bile tutar yanı yok. Şüphelenip bandrol okutarak kontrol ettim korsan değiller. Teşekkürler Rıhtım koleksiyon kaydeden elleriniz zeval görmesin. :grin:

image

15 Beğeni

Kidega Enpara Kampanyası ile hepsi 100,50 TL. -25 TL olacak.

20 Beğeni

Kidega’ dan aldığım kitaplarım packupp kargo ile hızlı bir şekilde elime ulaştı.

31 Beğeni

Bkm alışverişim %50 ve 15 indirim.
Bu kadar kitap sadece poşette geldi kenarlar bükülmüş biraz da kirliler.

Amazon prime alışverişim indirim ve 5 al 4 öde

Nadirkitap alışverişim :frowning: bulabileceğim en ucuz elantristi bilerek aldım ama bunu yapan içinizden biriyse söylesin :face_with_raised_eyebrow:

27 Beğeni

40 Beğeni

11’inde çıkmıyor muydu, nasıl oldu o iş? :thinking:

5 Beğeni

Şahane görünüyor, sonunda çıkmış Hyperion :slight_smile:

4 Beğeni

Okuma etkinliği için ilk kitabı Kidega ile almıştım ama onu iptal edip set olarak alayım dedim. Beklediğim gibi çıkmazsa ben de satarım artık. :smiley:

31 Beğeni

Beklediğinden iyi çıkacak, çıkmazsa ben alırım hepsini. :slight_smile:

3 Beğeni

1.kitabın kapağı bende değişik. Bu şekilde değil. Moralim bozuldu şu an. :neutral_face:

3 Beğeni

Ben de yeni baskısını almıştım ama set olarak almak daha mantıklı geldiğinden böyle aldım.

2 Beğeni

Kıymetlimissssssssss :joy:

3 Beğeni

Geldi…

39 Beğeni

Sevmek/ Nefret etmek
Bu başlığa karşı duygularım :slight_smile: ama yinede tek tek kitaplara bakmadan geçemiyorum bakınca da bende de olması lazım diyorum almak için kendimi yırtıyorum bundan da nefret ediyorum :slight_smile:
Herkesin şu dönem ciltli almaya çalıştığı dune serisi elime ulaştı kidega aracılığı ile ciltsiz aldığıma şuanlık pişman değilim fiyat sebebiyle inşallah da olmam bakalım

37 Beğeni