Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kapak fotoğrefı render gibi gelmişti izleyip gerçek olduğunu görünce çok şaşırdım.
Normalde almak istiyordum fakat almayacağım. Dandik dandik ciltlere o kadar para verilmez Alfacığım.

1 Beğeni

Yky tarafından çıkan günlüklerinin devamı niteliğinde diye biliyorum

2 Beğeni

Hyperion Amazon’dan, diğerleri BKM Kitap

40 Beğeni

Uzun süre kıramayacağım bir rekor olması dileği ile…

52 Beğeni

Günlükler bende yok, ama devamı niteliğinde olamaz diye tahmin ediyorum, çünkü aynı dönemi kapsıyor. Detaylı bir incelemeye girilecekse alınacak bir kitapmış, Günlüklerden başlamak daha mantıklı olur herhalde.

1 Beğeni

Bende de günlükler var bunu da almayı düşünüyorum yky tanıtım yazısında günlükleri bütünleyen eksik parça diye tanıtınca herhalde sıraya göre devamı diye düşündüm 20210403_035058|690x347

1 Beğeni

Bütün kitap böyle ilerliyor. çok derinine inmek istiyorsan okunacak bir metin.

2 Beğeni

Kitapsepetinde iki kitap %50 indirimliydi ayrıca KİTAPBAHAR koduyla %5 indirim daha eklenerek aldım mobil uygulama üzerinden alışverişlerde 49₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

11 Beğeni

Kitapsepeti’nden ilk defa sipariş verdim, umarım memnun kalırım. @Kitapdeposuu %5 indirim kodunu sipariş verdikten sonra gördüm. :sob: Bu arada Ezilenlerin Pedagojisi’ni Flutv’den görüp mü sipariş verdiniz?

8 Beğeni

Hayırlı olsun ben daha önce 3 defa alışveriş yaptım hem hızlı hemde sağlam bir şekilde geldi indirim kodu için limitin olmaması da çok iyi umarım sağlam ve hızlı bir şekilde elinize ulaşır :cherry_blossom:

5 Beğeni

Kitapyurdu, Amazon, ortaya karışık.

39 Beğeni

Çok güzel kitaplar, Scalzi kitapları nasıl acaba ?

2 Beğeni

Sizler için kitap yurdu sitesinden fiyatlarına baktım 76 TL Açlık oyunları nın 3.kitabını almazsanız 43 TL (kargo dahil değil)
Ama bence açlık oyunları serisi çok güzel yazılmış ilk defa fantastik okumak isteyenler için hayran kalacağınız bir seri onun dışında diğer kitaplar hayatınıza değer katabileceğiniz sürükleyici hikayeler kesinlikle okunmalı

17 Beğeni

Folio İngiltere merkezli bir yayınevi, ve oranın standartları için bile pahalı basımlar yapıyor. 80 pound ortalama kitap fiyatı (tek cilt için) veee abone olmak zorundasınız. Yani her ay en az 1 kitap alma zorunluluğu getirmişler. Basım sayıları-satış sayıları az çok bellidir. Fakat ağız sulandırıyor işte :drooling_face:

3 Beğeni

Abonelik sistemi güzel bir şey ama bir sonraki projeleri ne olacak acaba diye beklemek sıkıntı olabilir. Orada da oylama vs yapılıyorsa tadından yenmez. Kaliteli olduktan sonra fiyat benim için önemli değil. En azından kaliteden emin oluyorsun. Ülkemizde böyle bir girişim var mı acaba?

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Scalzi’nin Yaşlı Adam’ın Savaşı ile ilgili geçen aylarda okumq etkinliği vardı ama ne yazık ki kaçırdım. Genellikle (özellikle YaşlımAdamın Savaşı için) okuması oldukça zevkli ve eğlenceli olarak yorumlar var. Ramazan ayında ya da bayramda seriye başlamayı umuyorum.

2 Beğeni

Çizgi roman tarafında olabilir. Ondan da emin değilim.

1 Beğeni

Yarısından çoğu Amazon’dan olmakla birlikte birkaçı ortaya karışık, birkaçını da yakın dostlarımla iddialaşarak kazandığım ve uzunca bir süre (Malazan’a kadar) beni alışveriş çılgınlığından uzak tutmasını umduğum okunmamış yeni maceralarım.

33 Beğeni

Serisi hangi kitaplardan oluşuyor, başlangıç kitabı hangisi acaba ?

2 Beğeni

İlk kitap Yaşlı Adamın Savaşı, toplam 4 tane kitap var.

Şöyle bir konu var:

2 Beğeni