Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Öncelikle çevirin hayırlı olsun. Denk gelirsem alıp kütüphaneme ekleyeceğim. :slightly_smiling_face: Kitabın sonuna Dipnot Cenneti adlı bir bölüm yapsaydın keşke. Sayfa ve konum belirtip derleyebilirdin.

Neyse bu proje için çok geç ama yeni projeler için neden olmasın. :yum:

2 Beğeni

Amazon.

17 Beğeni

:slight_smile: :slight_smile: Hiçbir fikrim yok maalesef, Batıkent Arkadaş Kitabevi’nde yoktu mesela. Kaşmir’deki Ada’ya ne zaman gelir bilemedim.

Çok teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz. :slight_smile: Dipnotların derlemesiyle editör ilgileniyor. Ben çevirirken yazdım sadece, ekleme çıkarma ve düzen kısmıyla editör uğraştı.

3 Beğeni

Kitapyurdu, Hepsiburada

22 Beğeni

Kardeşlerimin hediyeleri. Sanata dair 70 TL Amazon’da. 1000 sayfa kitap. YKY baskısının indirimli hali bunun iki katı.

18 Beğeni

Ankara kitap fuarı sahaf ganimetleri

Sel yayıncılık fuar indiriminden

Bir de bende olan kitap için imza kaptım :slightly_smiling_face:

Genel olarak izlenimlerim olumluydu.

16 Beğeni

Kitap Fuarı ganimetlerim.

Rıhtımdan @Burcununkitaplari ve Koray Bey ile de tanıştım bu vesileyle. Kendilerine çok teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

Keyifli zaman geçirdim :slightly_smiling_face:

31 Beğeni

Keyifli okumalar Melih.

Diğeri de Selkoray değil mi?

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Koray Bey evet kanalına üye olurum dedim ama kanalı bulamıyorum. Biliyorsan bir link atsan iyi olur, ayıp olmasın :sweat_smile:

1 Beğeni

Bildiğim bir kanalı yok maalesef, insta hesabı @selkoray ama.

2 Beğeni

Teşekkürler, instadan takibe aldım.

3 Beğeni

37 Beğeni

Kitapyurdu

27 Beğeni

Kitap seçimleriniz çok güzel. Fotoğraflara yukarıdan aşağıya bakarken kitap sırt tasarımlarıyla alakalı bir şey dikkatimi çekti ve belirtmek istedim. İlk fotoğraftaki Fakir Baykurt’un son dört kitabındaki logo değişikliği göze çarpıyor. Ama bu küçük farklılığa rağmen genel olarak düzen çok iyi. Üstteki üç kitap farklı olmasına rağmen tasarımları gene bütünlük içerisinde ve hoş görünüyor. Diğer fotoğraflara baktıkça genel olarak yayınevleri font olarak tasarım olarak kendi aralarında birlik bütünlük içerisinde. Ancak son fotoğrafta Kronik Yayınevinin -ki favori yayınevlerimdendir- İlber Ortaylı için tercihleri neden sorusunu sordurttu bana. Sanki her bir kitap farklı yazarın, farklı yayınevininmiş gibi neden hiç ortak noktası yok ki :frowning:

2 Beğeni

Otantik Kitap’ın çevirileri nasil acaba? Okuyunca ufak bir yorum yaparsanız sevinirim.

1 Beğeni

Toz ve çiziklerden anlaşılacağı üzere Amazon’dan alındı. :slight_smile:

22 Beğeni

Amazon maalesef daha dün basılan kitapları bile çöp tenekesinden çıkarıp gönderiyor. Başka açıklaması olamaz. Nasıl bir depoları var ki yepyeni kitaplar dahi çiziklerle dolu ve tozla kaplanmış oluyor anlamadım.

6 Beğeni

benim amazon’dan gelen kitaplarım hep temiz oluyor ya bu konuda şanslıyım

3 Beğeni

Çeviri ile ilgili yorum yapabilecek yetkinliğim malesef yok ama okuduğumda editörlük ve akıcılık konusunda fikirlerimi söyleyebilirim isterseniz. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet, bu da yeterli olur. :slight_smile:

2 Beğeni