Çok yeri değil ama bir konuyu merak ediyorum. Satın alınıp iade edilen kitaplar yazarlara herhangi bir zarar veriyor mu? Özellikle yerli yazarlara. Ben neredeyse hiç iade yapmıyorum, Amazon’da son kitap iademi iki sene önce yapmışım sanırım. Okunabilecek kondisyondaysa kendimi yormuyorum.
Yazar kitabını kendi basıp, kendi satmadığı sürece bu durum yazara yansımayacaktır diye düşünüyorum. Ürün fiziksel zarar gördüğü durumda, satış esnasında ürün kimin ürünü ise zarar da onun olur.
Sosyal Medya - Dijital Devrim
Uzun zaman sonra kitabevi ziyareti, YKY %30 indirim, tek adet vardı uzun zamandır almak istiyordum, İŞ 3 al 2 öde.
Etiket fiyatı 1900 TL olan kitabın kalitesine bakın,sayfalar şimdiden döküldü.!!
Hiç vakit ayırmadan iadeye gönderdim ,alan arkadaşlar iyice iç sayfaları kontrol etsinler .
Kokuşmuşluk her yerde…
Bukleye Tecavüz çok eğlenceli gelmişti bana, siz de keyifle okursunuz umarım.
Amazon’un hesaba tanımladığı kod ile uygun fiyata geldi.
Türkiye’nin 1980’li Yılları
Evvel Zaman İçinde İstanbul, dünya sahnesinin en önemli kültür kavşağında yer alan bir şehrin, İstanbul’un yazınsal ve görsel bellek kaydının küçük bir resmini sunuyor. Edebiyatın, tarihin ve sanatın aynı potada buluştuğu bir renk ve masal cümbüşü içerisinde İstanbul’un sokaklarında adım adım turlamayı vadediyor.
Evvel Zaman İçinde İstanbul, bu şehre gönül vermiş, yolu ve kalbi hep İstanbul’da olan yazarların kaleminden şehrin tarihine, kültürüne, insan ilişkilerine, edebiyatına, eğlence hayatına, mimarisine, sokaklarına, diline, müziğine, resmine açılmış bir pencere. Pencereden baktığınızda Evliya Çelebi’nin bol kesesinden saçtığı her hikâyeyi; Ruşen Eşref’in, Yahya Kemal’in, Ahmet Haşim’in, Abdülhak Şinasi’nin, Osman Cemal’in, Mahmut Yesari’nin edebiyatla yoğrulmuş insan ve uygarlık ilişkilerini; Ahmet Rasim’in,
Musahipzade Celâl’in, Sermet Muhtar Alus’un ve daha nice kalem erbabının inceliklerle bezenmiş İstanbul panoramasına tanıklık edeceksiniz.
Ben de bakalım ne zaman alacağım
Aldım bile…iyi ki resmini koydunuz. yarı fiyata geldi.
Bu fiyata muhteşem gerçekten. Kitabın kendisi de devasa.
Bu tip çok kitap var bakalım en azından bazılarına sahip olabilecekmiyiz.
O zaman dürtmek gibi olmasın ama London da aynı fiyata düşmüş durumda şu an, hatta onu da aldım az önce
onu alamam maalesef şu anda…şimdi araştırırken “abandoned places” diye bir tür gördüm…metrolar, evler,soğuk savaş, 2nci dünya savaşı gibi terkedilmiş şeyler…bakalım nasıl…
abandoned’lardan 1 tane var elimde, Dolap’ta satıyorum, ilgilenirseniz akşam link paylaşırım eve geçince.