Pek böyle cevapları sevilmiyor ama yine de yazayım. Bazen yayıncı matbaada umduğunu değil, bulduğunu yiyor.
Büyük ölçüde matbaacılık ürünleri ithal olduğu için her zaman yayıncı aynı kağıda, mürekkebe, zamka vs erişemeyebiliyor.
Pek böyle cevapları sevilmiyor ama yine de yazayım. Bazen yayıncı matbaada umduğunu değil, bulduğunu yiyor.
Büyük ölçüde matbaacılık ürünleri ithal olduğu için her zaman yayıncı aynı kağıda, mürekkebe, zamka vs erişemeyebiliyor.
Uzumaki’nin böyle bir baskısı mı çıktı ya Gerekli Şeylerden?
Kitapsepeti %50+%5 indiriminden aldıklarım. Bir kitap daha gelecekti ama çıkış zamanına daha var diye temin ettiklerini önden göndermişler takdir ettim gerçekten bravo
Şubat 2017 basımı limitli bir baskıydı tükendi.
Ben gündem ve mevcut ekonomik şartlar itibariyle bu tarz şeyleri çok sert eleştirmeyi kendime yakıştıramıyorum. Bilgim olmayan şeyler zaten. Benim eleştireceğim şey kötü editörlükler, okuyucuya yalan söyleme ve okuyucu ile iletişimde üslup oluyor genelde. O yüzden haklısınız, doğrudur bilemeyeceğim.
Yayınevi de malum her şeyden kısmasıyla meşhur bir yayınevi. Daha önce de birçok kitapta kağıt kalitesi bariz bir şekilde düştü genel kararlarının bu yönde olma olasılığı daha yüksek bence.
Yanlış anlaşılmayayım, eleştirilmesine itirazım yok. Hiç kimse satın aldığı herhangi bir ürünün 2 günde ıskartaya çıkmasını istemez.
Çoğunlukla niyet başka bir şeydir hayatının gerçekleri ise başka bir şey olabilir.
@Yuso4656 evet bu dediğiniz de diğer olasılıklardan birisi, olabilir.
Burada bir servet yatıyor, iyi okumalar.
Alastair Reynolds kitapları sahaflarda çok pahalıya satılıyor. Revelation Space’i en ucuz 95 TL’ye bulmuştum ama pahalı olduğu için almamıştım, ertesi gün satılmıştı. Bunu nadirde 15TL’ye bulduğum gibi atladım Fiyatı hatalı girdik vs. der göndermezler diyordum ama gönderdiler
Kalitesiz bir baskı olmuş… Kıyaslamak gerekirse limitli baskı olması dışında Alfa’nın Monte Cristo Kontu bile daha iyi diyebilirim cilt ve kağıt kalitesi açısından.Ayrıca ingilizce tek cilt baskısında içerik daha zengindi araştırdığım kadarıyla, bu “özel” edisyonda bunları göremedim.
Çizgi roman okuru değilim,tarihi kurgu oluşu ve onca övgü üzerine aldım.Bakalım en azından içerik beklentimizi karşılar umarım.
Marmara Çizgi yetkilisi mi…? Hemen alaşağı edelim
Hayır değil. O da bekliyordu bu baskıyı ve kalitesiz bulmuştu.
İyi ki forum var dediğim zamanlardan…Üçlü olan karton kapakları sipariş ettim. Geriye kalan 100 lirayla da gelsin mangalar.
Tek kitaplık BKM alışverişim elime ulaştı. Yılan ve Güvercin kitabını aldım, baskısı gerçekten çok iyi olmuş. Merak edenler olursa diye birkaç detaylı fotoğraf eklemek istedim.