Yok hayır yetkili değilim. Çıkar çıkmaz aldım, uzun zamandır da bekliyordum ama sizin gibi baskıyı hiç beğenmedim, ebatı çok küçük ve sayfası,kapağı gerçekten kalitesiz, forumdan bir başkasının daha böyle düşünmesi fikrimi pekiştirdi.180 tllik bir fiyata değmeyen bir baskı…
@Jeeundo Sizinle konuştuktan sonra kararımdan emin oldum, özel baskı için iade talebinde bulundum, 3 cilt şekli bu fiyaskodan sonra mantıklı geldi, belki ileride İngilizce baskıyı alırım ama kesin olan şey, bu baskıyı tekrar almayacağım…Bundan sonra söz konusu Marmara Çizgi’nin özel baskıları olursa çok daha dikkatli olacağım.
@Leingrad Tek başınıza forumun İngilizce kitap ihtiyacını karşılıyorsunuz, fiyatları da nispeten makul fiyata alıyorsunuz, imreniyorum.
Amazon Arıburnu için ciltli demişti, kitabın satış sayfasını paylaştığımda ciltli olmadığını forumda yazan arkadaşlar olmuştu, kitap ciltli değil ama yine de resimler ve haritalar ile beyaz kağıda yapılmış güzel bir baskı olmuş.
İdefix’te Ötüken olduğunu unutmuştum. Sanki bir ara satılmıyor muydu? Yoksa o Kitapyurdu muydu? Neyse artık. Bu arada beni en çok Godot yaraladı indirimli 30 TL.
Kitapsepetinden aldığım kitaplar geldi. Biraz geç oldu ama kitaplar çok temiz ve hasarsız geldiği için mutluyum. Bir sonraki siparişte diye diye yıllar sonra aldım seriyi. Uzun bir süre filmleri izlemeyip unutmak istiyorum hikayeyi
Evet ben de öyle tahmin ettim. HAY Dostoyevski’de ciltli tek eksiğimdi, teşekkürler Alper hocam.
Yeni hedef Günümüz Türkçesi ile Evliya Çelebi Seyahatnamesi denk getirebilmek.
Ben de sürekli erteleyenlerdenim doğum günlerimde alınmasını bekledim hep ama o incelikte insanlar yok galiba çevremde. İndirimdeyken almak lazım aslında…
Bir kere doğum günümde arkadaşlarım ne istiyorsun diye sordular, kitap istiyorum demiştim ama aklıma bu seri gelmemişti Sizdiniz sanırım kitapsepeti indirimini paylaşan hemen aldım. Metis yayınlarında %50 indirim bulmak mucize çünkü