Çok merak ettiğim bir kitaptı.
yitik ülke yayınları’nın düzenlediği çekilişten kazandığım kitabım “kahve hakkında her şey”e kavuştum, üstelik yanında hediye bir kitap da göndermişler: sürgünler-james joyce. ulysses’ten sonra okumadığım bir joyce eseri kalmamıştı kütüphanemde. müthiş bir tesadüf!
Kitaba ayrı, hediyedeki denk gelişe ayrı sevindim. Keyifle okuyunuz.
Benim kitap gelmiş, adreste bulunamışım o da geri gitmiş.
İşlerin rast gidişindeki farklılık, temiz kalplinin kim olduğunu gösteriyor
Teşekkür ederim. Böyle bir talihsizlik yaşamanıza üzüldüm. Umarım kazasız belasız kitabınıza kavuşabilirsiniz. Öyle şey olur mu, kitapları seven çoğu insanın temiz kalpli olduğunu düşünüyorum. Sayımız artsın
Arada bir oluyor böyle, çok dert etmiyoruz. Genel olarak sorunsuz geliyorlar.
Sayımız artsın
10 günde gelen ucuzkitapal. Sepette 60 indirim vardı ama ithaki %50 indirimini kaçırmıştım. Rilke’ler şiir değil öykü kitapları.
kitapyurdu
İdefix siparişim. Aslında kitaplar bir süre önce gelmişti ama birini değişime göndermiştim. Onu da iade almışlar. Bunlarda sorun yok.
Mylos Kitap’ı takdir ediyorum, Komiser Montalbano serisine devam ediyorlar.
Şaşırdık mı hayir, ben de İdefix’ten yaptığım her alış verişim, aldığım kitap veya kitapların ya değişimiyle ya da iadesiyle sonuçlanır. Bu durumu bana bir tek İdefix yaşatır.
Doğrusu bana çok sık gelmiyor hasarlı kitap. Arada bir oluyor
Kitaplar yine İdefix’ten. Katrine Engberg İskandinav polisiyesi. Silahlara Veda’yı daha önce satın alıp almadığımı hatırlamıyorum, ne olur ne olmaz alıverdim Kitaplar hasarsız geldi.