Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Çok merak ettiğim bir kitaptı.

17 Beğeni

yitik ülke yayınları’nın düzenlediği çekilişten kazandığım kitabım “kahve hakkında her şey”e kavuştum, üstelik yanında hediye bir kitap da göndermişler: sürgünler-james joyce. ulysses’ten sonra okumadığım bir joyce eseri kalmamıştı kütüphanemde. müthiş bir tesadüf! :blush:

22 Beğeni

Kitaba ayrı, hediyedeki denk gelişe ayrı sevindim. Keyifle okuyunuz. :slightly_smiling_face:
Benim kitap gelmiş, adreste bulunamışım o da geri gitmiş. :face_with_raised_eyebrow:
İşlerin rast gidişindeki farklılık, temiz kalplinin kim olduğunu gösteriyor :innocent:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Böyle bir talihsizlik yaşamanıza üzüldüm. Umarım kazasız belasız kitabınıza kavuşabilirsiniz. Öyle şey olur mu, kitapları seven çoğu insanın temiz kalpli olduğunu düşünüyorum. Sayımız artsın :slight_smile:

2 Beğeni

Arada bir oluyor böyle, çok dert etmiyoruz. Genel olarak sorunsuz geliyorlar.
Sayımız artsın :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

26 Beğeni

22 Beğeni

10 günde gelen ucuzkitapal. Sepette 60 indirim vardı ama ithaki %50 indirimini kaçırmıştım. Rilke’ler şiir değil öykü kitapları.

21 Beğeni

image
kitapyurdu

15 Beğeni

Aylar sonra ilk alışveriş :shopping_cart:

22 Beğeni

İdefix siparişim. Aslında kitaplar bir süre önce gelmişti ama birini değişime göndermiştim. Onu da iade almışlar. Bunlarda sorun yok.
Mylos Kitap’ı takdir ediyorum, Komiser Montalbano serisine devam ediyorlar.

23 Beğeni

Şaşırdık mı hayir, ben de İdefix’ten yaptığım her alış verişim, aldığım kitap veya kitapların ya değişimiyle ya da iadesiyle sonuçlanır. Bu durumu bana bir tek İdefix yaşatır.

1 Beğeni

Doğrusu bana çok sık gelmiyor hasarlı kitap. Arada bir oluyor :slight_smile:

1 Beğeni

Tamadres

28 Beğeni

24 Beğeni

Agt ile gece sürprizi, 2 gün gecikmeli ve tuhaf saatte

15 Beğeni

Kitapyurdu

25 Beğeni

Kitaplar yine İdefix’ten. Katrine Engberg İskandinav polisiyesi. Silahlara Veda’yı daha önce satın alıp almadığımı hatırlamıyorum, ne olur ne olmaz alıverdim :slight_smile: Kitaplar hasarsız geldi.

23 Beğeni

Darwınya n11 sitesinden diğerleri de kitapyurdundan alındı .:+1:t2:

16 Beğeni

Amazon ağırlıklı ve n11 karması, bunlar aslında Ocak ayı siparişleriydi fakat bi tur değişim yaptırmam gerekti, şubata sarktı.

20 Beğeni