Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Şimdilik bunları aldım.

17 Beğeni

Mona’nın Gözlerini almak için Dost’a gittim. Bir de ne göreyim? Yakup’un Kitapları da gelmiş. İkisini de aldım :smile: Mona’nın Gözleri’nin baskısını da beğendim.

28 Beğeni

Böyle güzel kitap basıyorsun da neden gidip üzerine 10.000 adet yazıp kapağı çirkinleştiriyorsun! :confused:

15 Beğeni

İdefix siparişim geldi. İnkılap’ın Refik Halid Karay’ın bazı kitaplarının kapaklarını değiştirmesi iyi olmuş. Umarım tamamını bu şekilde yaparlar.

22 Beğeni

Bu resim mona mi? Yoksa adı mona mı sadece.

1 Beğeni

Tam olarak dediğini anlamadım hocam ama konu olarak Mona adlı bir kızın kör olma olasılığı var ve dedesi ona kör olsa bile her zaman zihninde kalması için müzelerdeki tarihi sanat eserlerini gezdiriyor ve kızın çıkarsamalar yapmasını sağlıyor. Biz okuyucularda hem müzeyi dede torun ile geziyoruz hem de esere o gözle bakıyoruz. Bakalım daha yeni başladım ama bitirince daha detaylı açıklama yapabilirim.

5 Beğeni

İdefix ve D&R siparişim .

23 Beğeni

Okumaya kıyamadığım bir Dostoyevski bir de Bernhard. Bir de ölüm var tabii, kıyamayıp bekletirken okuyamadan ölmek istemem.

19 Beğeni

23 Beğeni

Kitapyurdu’na mühür vurulmadan önce aldıklarım.

26 Beğeni

Kitapyurdu

22 Beğeni

Kitapyurdu. Monokl yayınlarında 5 kitap 75 lira kampanyası vardı. 10 kitap aldım gayet uyguna geldi.

26 Beğeni

17 Beğeni

Artık pdf.e geçtim, buradan dikkatimi çeken kitapların pdf.i var mı bakacağım :slight_smile:

4 Beğeni

Aramıza hoş geldin dost.

2 Beğeni

Amazon

26 Beğeni

Teşekkür ederim eyvallah :slight_smile:

1 Beğeni

Olağanüstü Bir Gece 10 üzerinden 8 verebilirim.

1 Beğeni

İş Kültür ve YKY mağazası.

29 Beğeni

Seküler Çağ’ı pdf. olarak okudum. Özellikle dışlayıcı hümanizmin insanlar arasında bir seçenek haline geldiğini muazzam anlatıyor. Dost Körpe’nin çevirisi de muazzam. Bu çalışmayı herkese tavsiye ederim.

7 Beğeni