Teşekkür ederim eyvallah
Seküler Çağ’ı pdf. olarak okudum. Özellikle dışlayıcı hümanizmin insanlar arasında bir seçenek haline geldiğini muazzam anlatıyor. Dost Körpe’nin çevirisi de muazzam. Bu çalışmayı herkese tavsiye ederim.
Uzun zaman sonra toplu bir manga alışverişi yapayım dedim ve mayıs ayında koleksiyona bunları ekledim.
v
Yıllar önce başladığım serinin yeni basılan son cildini alarak tamamlamış bulundum.
Yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık
Gulyabani’yi Amazon’dan mı aldınız? Şundan dolayı soruyorum, ben de yanlış hatırlamıyorsam ciltli sipariş verdim ama karton kapak gelmiş. Acaba yanlış sipariş mi verdim emin olamadım
Evet Amazon’dan aldım. Burada paylaşan @Tagarson adlı arkadaş sağ olsun onun vasıtasıyla haberim oldu. Karton kapak bekliyordum ben de -ki bu durum Amazon’da kimi zaman yaşanıyor- ciltli teslim aldım.
Dediğim gibi ben de aynı şekilde sipariş verdim ama karton kapak geldi. Amazon’a yazayım en iyisi.
Benim siparişim de ciltli geldi. Bilginize.
İletişime geçmeye çalışıyorum ama hata alıyorum.
Teşekkürler.
Amazon’a bir şeyler olmuş Ne telefonla ne de başka bir yolla ulaşamıyorum. Telefon hatlarımız kapalı diyor, galiba faturaları ödememişler
Sohbeti tıkladığımda da bağlayamıyoruz diye ileti geliyor. Çok tuhaf.
08006212163 numaralı telefonu deneyin bir de. An itibariyle ulaşım sağlıyorum.
Amazon-İlknokta-Ötüken alışverişleri.
Bu konulardaki yorumlara ve tavsiyelere daha fazla dayanamadım ve seriyi yavaş yavaş toplarım dedim ama 40. kitap ile 5 tane eksiğim kalmış oldu. İlk kitabı bugün okudum ve gerçekten neden beklemişim acaba dedim son derece keyifli bir okuma oldu. Forum ahalisine tekrar teşekkürler, sevgiler…