Hocam Zaman Hırsızı kitabının boyutu diğer kitaplarla aynı mı? Ben 2 kez Amazon’dan aldım ikisinin boyu kısaydı.
Diskdünya kitaplarını Tudem webden aldım kısa geldi.
Bendekine baktım şimdi. Boyu normal. Amazon’dan almıştım, ocak 2022 baskısı.
Diskdünya’ya hoş geldiniz hocam
Zaman Hırsızı ve Muhafızlar! Muhafızlar! da boy problemi var maalesef, bunların boyları biraz kısa @Seroo . İleride yeni baskılar yaparsa düzelir muhtemelen, belki muhafızlar 2. baskıyı yapmıştır tam hatırlayamadım şu an.
@Blackheart Amazonda destek kısımlarına girip bir şeyler seçtikten sonra, onların seni araması için telefon numaranı bırakabiliyordun. Birkaç saniye sonra hemen yurt dışı tel hat üzerinden arıyor call center ları, o şekil ulaşmayı deneyebilirsin.
İki kitabıda İzmir fuarda Tudem standından aldım boy problemi yoktu.
Bu arada forumda artık denetmen yok mu??
Var ama müsait olmayabilirler.
Malazanlar gelmeye başlamış. Biz de %50 ya da Amazon bekleyelim.
Belki yeni baskı yapmışlardır, bir bakmak lazım. Belki üretimde partinin bir kısmı kısa kalmıştır, bilemedim şu an bir ara konuşmuştuk forumda yine ama hangi başlıkta hatırlayamadım, o sırada herkesin gelen kısaydı.
Hoşbuldum teşekkürler. Boy konusunu hafta sonu Kadıköy Tudem mağazasına bir uğrayıp değişim sorabilirim belki oradan yardımcı olabilirler.
@yates232 Tamamen aynılar boyları hariç
Amazon-İlknokta
Şimdi Tudem sayfasından Zaman Hırsızı ve Burunotu kitaplarını satın aldım. Sipariş notu ve mail ile özellikle belirttim. Eğer yetkili varsa buradan da yazıyorum lütfen boy konusuna dikkat ediniz.
Gidip alma fırsatım olmadığından mecburen internet üzerinden alıyorum. Gelişmeleri burada paylaşırım.
Evet, onu biliyorum ve denedim zaten hocam. Hem arama talep ettim hem de sohbet başlatmak istedim ama telefon kapalı diyor sesli yanıt sistemi. Sohbet de hata veriyor. Sonra @emintaner’in verdiği telefondan ulaştım ama yardımcı olamayacaklarını sadece iade alacaklarını söyledi yetkili.
Teşekkür ederim @Vordue
Herkes Malazan koymuş, ben daha almadım. Ama bedava fiyatına 500 lira şu güzelim kutulu ve ciltli kitabı aldım
İBB’nin kitapları basım kalitesi anlamında çok iyi oluyor. Çelik Kale Çanakkale’yi takip listeme aldım.
Tress resimli,ayraçlı fln iyi de ilknoktanın koliye koymayıp poşette göndermesi üzdü. Patpat lara sarmışlar ama yine de 2 ezikli geldi şansıma.
Çift oluklu mukavva kolilerden nerelere düştün ben ilknokta Sipariş boyutu daha büyük olunca hala koliye koyuyor sanırım.
İki kitap da malzeme olarak fena değil ama bu paraları eder mi soru işareti açıkçası. Fiyatı cüzdanı zorlayacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile karton kapak alabilir bence.
Hem basım hem içerik iyi oluyor. Bu fiyata da böyle baskı bedava. Normal ciltsiz kitapların bile en az 300 lira vs olduğunu düşününce.