Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Athicanın Berserkleri

32 Beğeni

Baskı kalitesi nasıl? Siz beğendiniz mi?

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Sansürlü mü acaba rica etsem bakabilir misin?

1 Beğeni

@Yuso4656 Bu benim aldığım 2. manga :slight_smile: Bundan önce bir tek All You Need Is Kill’i almıştım. O yüzden baskı kalitesi konusunda bir kıyaslama yapamıyorum.

@Artorias Teşekkürler. Bakıyım ama önceden sansürlenmiş kısmının neresi olduğunu bilmiyorum. Söylerseniz bakıp fotoğraf atıyım.

Edit: Sansürlü değil sanırım. Şöyle şeyler var.

13 Beğeni

20 Beğeni

İdefix siparişim dün geldi. Ayrıntılı bir Yugoslavya Tarihi almak istiyordum ama pek bir alternatif bulamadığım için bu kitabı tercih ettim. Kitap çeşitli yazarların makalelerinden oluşuyor. Tabii ki yine Yugoslavya tarihi anlatılıyor ama işte makaleler şeklinde. Bakalım, umarım beğenirim. 16.5x24 cm boyutlarında, nispeten büyükçe bir kitap.

Gerçeğin Büyüsü ise Richard Dawkins’e ait ciltli, renkli, illüstrasyonlu ve kuşe kâğıt bir kitap. Güzel bir basım. Kitabın içeriğini ve bazı sayfalarını ekliyorum.

30 Beğeni

İçeriğiyle ve kaliteli basımıyla dört dörtlük bir kitap.

3 Beğeni

Kırmızı Kedi’den çıkan bütün Saramagoları almış oldum :slight_smile:

33 Beğeni

Evet, gerçekten çok kaliteli bir basım.

2 Beğeni

Seinen mangalar sansürlenmez. Başları biraz kötü ama, band of the falcon arc’ına geldiğinizde büyüleneceksinizdir bence. Hayırlı olsun, iyi okumalar.

3 Beğeni

33 Beğeni

32 Beğeni

Amazon, en alttaki Kitapyurdu (2 haftada geldi geldi)

28 Beğeni

Blindsight in Türkçe basildigini buradan öğrendim… Bu zamana kadar kimsenin de paylaştığını görmemiştim acaba bir sorun mu var çeviride vs

3 Beğeni

Bilmem ama 2016 da basılmış ve devamı yok.

1 Beğeni

İdefix,HB,Amazon siparişlerim .:+1:t2:

20 Beğeni

Zamanında almamanın bedeli şimdi bir cilde 275 TL vermek :sob: İdefix ile 125 lira indirimli geldi.

30 Beğeni

Çevirisinin sıkıntılı olduğunu düşünürsen söyler misin? Ben de yeni öğrendim Türkçe basıldığını sayende, İsmet önerdiği için listemde ama bir türlü fırsat bulamadım. Türkçe daha rahat okuyabilirim (İzban’da uyuklamadan. :sweat_smile: )

1 Beğeni

2 Beğeni

Etkinlik sayfasında biraz gezindim, beğenen, beğenmeyen falan derken pek bana hitap etmiyor gibi ama yine de bilemedim. Bitirince yorumlarsan sevinirim.

Artık veteran hard sci-fi okuru olarak şimdi okusan ne kadar keyif alırsın @isos81 ?

Konu dışı olarak Foundryside akıyor, fırsat kolluyorum okuyayım diye. :partying_face:

2 Beğeni