Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bu yaz örümcek kraliçe okuyayım dedim, ondan sonra da merakla beklediğim çaykovski kitaplarına başlarım umarım o vakte kadar üçüncü kitap gelir, kör bakış ilk çıktığı zamandan beri takibimde baskısının 2016 olmasına şaşırdım ve al artık dedim. Bahsettiğim kitaplardan sonra sırası gelir, çeviriyi ben çok takmam devamı gelmediği için.

2 Beğeni

Örümcek Kraliçe’nin Savaşı serisini çok sevmiştim ben, şimdiden iyi okumalar. Acelesi yok hocam, elimdeki TBR dağını azaltamıyorum zaten. :sweat_smile:

1 Beğeni
  1. Kök Tengri’ nin Çocukları - Ahmet Taşağıl *

1. Kökler - Alex Haley *
  2. M.Ö. 1177 Medeniyetin Çöktüğü Yıl - Eric H. Cline *
  3. Cümbezin Kızı - Ülkü Demiray *
  4. Ölü Ozanlar Derneği - N.H. Kleinbaum*
14 Beğeni

Bu aralar dikkatimi toplayıp, işlerime odaklanamıyorum. Sürekli erteliyorum. Umarım faydası olur.

24 Beğeni

Kizimin dogum gunu kosturmacasi oncesi kitap siparislerimi de HB ve Amazon ile tamamladim:

Diskdunya, Halkadunya ve Amber Yilliklari seckilerim,

Moriarty ve Sabiha Gokcen ile iki seri daha,

Amerikan Caykovski, Koreli Kiz, Tekinsiz İtalyan Rekinsiz Svevo, Gercegin Merceginde Mona’nin Cildi, Dudaktan Kalbe Filmden Kitaba ile Ex Dogan Next Libris hediyesi Magnuslar.

Coming up next: Asteriks Beyaz Susen ve Romali Ayraclar.

33 Beğeni

Sahaf :slight_smile:

31 Beğeni

Zaman Hırsızı’nda boy sorunu var mı hocam?

1 Beğeni

Evet, var. Bende HAY ciltlilerde daha beter boy sorunu (Karamazov) olduğu için yadırgamadım. Defosuz gelen başım üstüne.

Dizince fark ettim, “Muhafizlar! Muhafizlar!” da kisaymis.

9 Beğeni

YKY mağazasında %30 indirim vardı. Kitap gelmiş, almamak olmaz :sweat_smile:

23 Beğeni

@HAKOYETO dan aldığım kitaplar elime ulaştı. Tekrar çok teşekkür ederim.

26 Beğeni

Rica ederim keyifli okumalar .

2 Beğeni

30 Beğeni

Tanrıların Gölgesini benden niye almadın?

2 Beğeni

Ben nereden bileyim senin bu kitabı sattığını. Whatsapp’tan yazsaydın ya. :sweat_smile:

1 Beğeni

Konu açtık o kadar hiç görmedin mi? Çabuk iade et benden al. :joy:

2 Beğeni

Çok güzel seri satılır mı o? Neyini beğenmedin.

3 Beğeni

Viking falan benlik değilmiş. :slight_smile:

3 Beğeni

Hepsiburada İthaki indiriminden aldımlarım. Bir gün içinde teslim edildi. Fakat Goblin’in kapağı kırık geldi. Onun dışında çok uygun bir alışveriş oldu.

23 Beğeni

Dördüncü Kanat ve Demir Alev çok güzeller, Baskıları muazzam, konusuna diyecek yok zaten. İyi okumalar.

2 Beğeni

Teşekkürler. Sıraya koydum kitapları sıraları gelince okuyacağım. :love_you_gesture:

@SJack Alınan malın iadesi yoktur diyor. :stuck_out_tongue: Sana hayırlı satışlar diliyorum. :sweat_smile: Şu an bir kitap okuyorum bitmek üzere. Hemen buna başlayayım da bir tadına bakalım. :smile:

3 Beğeni