Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

29 Beğeni

İlk Kitantik siparişim esnaf poşetine konmuş gönderilmiş kargosu 70tl. Sıfır ciltsizinden bir miktar ucuza geldi.

18 Beğeni

Amazon, Haziran - Temmuz.

25 Beğeni

Amazon

26 Beğeni

31 Beğeni

Amazon “4 al 2 öde” ve “4 al 3 öde” kampanyasıyla aldığım kitaplar. Sene sonuna kadar kitap almam herhâlde artık :slight_smile:

31 Beğeni

Kabus harika bir kitap.

3 Beğeni

Kitapyurdu ve amazon

40 Beğeni

Amazon

42 Beğeni

Aylardır yeni kitap almıyordum, Amazon’un oyununa geldim…

Korku Sineması Ansiklopedi kitabının bu kadar büyük boyda, kuşe, sert kapak ve şömizli olduğunu bilmiyordum. Baskı kalitesi gerçekten çok iyi. Bu baskıyı gördükten sonra Tuğrul Sezer’in Suç Sineması Ansiklopedisi isimli diğer kitabını gözüme kestirdim. :hanci:

36 Beğeni

33 Beğeni

30 Beğeni

Baskıdan memnun kaldınız mı peki? Amazon birazcık yıpranmış olarak göndermiş gibi görünüyor fotoğraftan.

Sıfır sorun. Jelatinliydi. Baskısı güzel.

1 Beğeni

Neredeyse 2 haftayı bulan bir bekleme sürecinden sonra Amazon kargolarım geldi. Venomnibus jelatinsiz gelse de bir hasar görmedim. Ama Türkçe ciltlerde ufak hasarlar mevcut. Kargolaması oldukça kötü Amazon’un kutuya atıp yollamışlar ve kenarları kıvrılmış bazı ciltlerin.

29 Beğeni

Sahaf… Revelation Space 2. ve 3. kitaplar.

29 Beğeni

Korku sineması ansiklopedisi’nin içindekiler kısmını paylaşma şansınız varmı? Birde tüm korku alt türlerini anlatıyor mu?

2 Beğeni

Geçen hafta Amazon’dan gelenler.

25 Beğeni

:star_struck: Sonunda seriyi tamamladım. 15. Cilt gelir mi bilmiyorum ama gelse bile uzun bir süre sonra olacaktır. Bu noktaya kadar toplamak yorucuydu ama küçük hedeflerimden birini böylelikle şimdilik tamamlamış oldum :sweat_smile:

Bu sayının sonunda berserk official guide in genişletilmiş haline yer verilmiş genel olarak göz atınca karakterler, arclar hakkında açıklamalar yer alırken aynı zamanda bolca çizim ile süslenmiş.

30 Beğeni

Amazon ve kitapyurdu

34 Beğeni