Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sahaflara kalacağı ne malum yani nasıl emin olabiliyorsunuz sahaflara kalacağından ? Belki de işine yarayan birileri satın alacaktı.

3 Beğeni

2 sebepten:

Cok ucuzlayan birkac kitabi cesitli platformlarda paylastim ve hemen tukendiler.

Bu kitabi gorunce baktim, sahaflar hemen 400 ilâ 1500 bandina cekmisler. Burada ihtiyaci olan varsa maliyetine (45 TL) gonderirim (veya 1 ay dolmadan Amazon’a yollarim, oradan alir. Ancak toplu olmaz).

2 Beğeni

Rica ederim :slight_smile: @Derya Augustus’la ilgili paylaşım yapmasaydı o sohbet dönmezdi konuda. Kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :heart:

2 Beğeni

Gecikmeli cevap verdiğim kusura bakmayın ancak fırsat bulabildim. :slight_smile:

İçindekiler kısmı yok ama içerik kısmını şöyle özetleyebilirim. Avustralya & Yeni Zelanda, Fransa & Belçika, İspanya, Cinsellik, Vampirler vb. şekillerde çeşitli ülke, kategori, yönetmenler altında dağınık bir yapısı var.

Yazar çeşitli filmleri vs detaylı ele alırken kimisini kısa şekilde geçebiliyor ki açıklamasında kendi zevkine göre filmleri seçip, sıraladığını söylemiş. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :hanci:

4 Beğeni

Cok iyi bir tema secilmis ama Universal ve Hammer donemi yani sira son sayfada sozu edilen Alman Disavurumculugu filmleri nasil bir korkuseverin lûgatinda yer almaz, onu anlamlandiramadim. Sadece 60’lar olsa anlarim da… Fikret Hakan’in 90’lara Kadar Turk Sinemasi kitabi da Eskîya ve sonrasini almiyordu, 2010’larda cikan. Kronolojik anlatilarda 20-30 yilla kisitlanmiyorsa bu tur eksiltmelerin disiplinden uzak bir yaklasim sergiledigine inaniyorum.

1 Beğeni

Ayraçları ve Batman’li kitap tutucuyu nereden aldınız?

Merhaba, Temu’dan aldım.

2 Beğeni

deadpoolları nerden aldınız çok güzel :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Merhaba, evet.

Spidey de varmis ben kacirdim, taliplisine.

2 Beğeni

Teşekkürler 2020202020

2 Beğeni

Dost Kitabevi.

32 Beğeni

15 Beğeni

Amazonlar :gift:

23 Beğeni

Yeni nesil yazarlara karşı önyargım var umarım beni yanıltır. (Oyuncak Müzesi)

14 Beğeni

38 Beğeni

AMAZON

27 Beğeni

19 Beğeni

Kızıma ve karıma Amazon beşlisi. İletişim’in bu serisini sevdim, ileride çoğaltabilirim.

25 Beğeni

iletişim çocuk klasiklerinin içerisinde görseller bulunuyor mu acaba?

1 Beğeni

İthakiyayıngrubu sitesinin %50 indiriminden aldıklarım

24 Beğeni