Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

24 Beğeni

30 Beğeni

Kitaplığım için aldığım ıvır zıvırla birlikte yine 32 kısım tekmili birden foto yükleyeceğim, rahatsızlık oluşturur ise kusuruma bakılmasın. Görsellere bakılsın:)

Anno Dracula serisini merak ediyordum. İlk kitabı Nadir’den, ikinciyi Amazon’dan aldım. Diğerleri de Prime Day öncesi ve sırası alındı sanıyorum.

Benim için 2/4 ve 2/3 kampanyasının ganimeti mangalar oldu. FMAB ve Death Note’ları kitaplığıma kattım.

Gelelim zıpırlara… Temu’dan raflarım ve kitaplarım için figürler, ayraçlar vb. aldım. Hepsi göründüğü gibi, sapasağlam geldi.

Bu astronot üçlüsünü bilimkurgu rafı için aldım.

Bu pençeler korku rafları için.

Bu arkadaş her yere uyum sağlıyor. Karakterine uygun şekilde,

Bu hayvancıkları geçen sene Amazon’da görmüş, pahalı diye alamamıştım. Temu’da bir dolusu teker teker satılıyordu. Bir satıcıda favori üçlümü beraber gördüm, hemen atladım.

Biraz daha muzırlık,

Sayfa kenarları için ayraçlar,

Kitap tutuculardan iki çeşit aldım. Batman için aydınlık sayfa arıyordum, pek çıkmadı. Neden sonra diğeri için Harry Potter’i açtığım gibi yarasaları gördüm. Çekim sonrasında yukarıdaki hayvanlı pozu da ekledim.

Jiroskoplar Inception replikası olarak veya iki kişilik topaç eğlencesi maksadıyla alındı.

…ve ayraçlar… Onları tematik düşündüm. Geçen sene Dolap’ta 6 Viktoryan kadın görselli ayraç takımı görücüye çıkmış, Can’ın Klasik Kadınlar’ı 8 kitaplık bir seri olduğu için ikilemde iken başkasının satın almasıyla hevesim kursağımda kalmıştı. Meğer buralardanmış… 30’lu paketini görür görmez yapıştırdım.

Daha sonra çocukları gördüm. Çocuk kitapları için biçilmez kaftandılar.

Yağlı boya resimler… Monet ve Van Gogh takımları da vardı ancak bunu beğendim.
Resim kitaplarım için.

Mangalar… Miyazaki tadında anime görselleri, manga diye geçiyordu başlık, bunu sipariş ettiğimde elimde hiç manga yoktu. Sonra kampanya geldi… Yanlışlıkla da 5 set almışım.

Bir ikinci siparişte aklımda kalan uzay ayraçlarını aldım, bilimkurgu kitapları için. Neptune yerine Enptune yazdıkları tek kart olmasa daha iyiydi:)

Finali mutlu yapalım; onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine…

Not: Akşam Augustus ve Beşinci Fil için 7-9 arası gelecek Aras ve Hepsijet kuryelerini bekleyemedim, kendilerine selam ederim.

Edit: Bukalemun dediğim Gecko’dan kınama geldi. Kendisine özürlerimi iletiyor, elinde tuttuğu Death Note defterini sakince yere bırakmasını talep ediyorum.

İmza: Yıl başında kalp krizi geçiren adam.

51 Beğeni

Prime Day’de yuksek indirim alan kitaplardan biri de 2/4 kampanyasina dahil Siyah Lale idi. Dortlu bir gruba ekledigimde geriye 4 tane kaldigini gordum. Sahaflara kalmasin diye stogu tukettim. 3 ya da 5 olsa muhtemelen almazdim. Onlarla ne yapacagimi da bilmiyorum. Kiyamet Kitabi icin takas teklif ettim sahaflara, (saniyorum) random gulduler.

Diger iki kitaptan Augustus’u bugune kadar atlamisim, gecen gunku muhabbetten dolayi @sultiderler’e ve aROMAtik coskusuna tesekkurlerimi sunarim.

Besinci Fil de Diskdunya serimin son kitabi olacak ya da 41’e tamamlayacagim ileride bir anda. 2 bekciler 2 cadilar 4 sanayii ve 8 sihirbazlar kaldi. Bakalim…

Not: Alzheimer’dan kaybettigimiz yazarin kitaplarini yine cosku ve huşû icinde bizlere aktaran @Vordue 'ye tesekkurlerimi sunmayi unutmusum.

Bir onceki gonderideki unutkanligi tekzip: Bukalemundan sadece kafamda bahsetmisim.

11 Beğeni

Sahaflara kalacağı ne malum yani nasıl emin olabiliyorsunuz sahaflara kalacağından ? Belki de işine yarayan birileri satın alacaktı.

3 Beğeni

2 sebepten:

Cok ucuzlayan birkac kitabi cesitli platformlarda paylastim ve hemen tukendiler.

Bu kitabi gorunce baktim, sahaflar hemen 400 ilâ 1500 bandina cekmisler. Burada ihtiyaci olan varsa maliyetine (45 TL) gonderirim (veya 1 ay dolmadan Amazon’a yollarim, oradan alir. Ancak toplu olmaz).

2 Beğeni

Rica ederim :slight_smile: @Derya Augustus’la ilgili paylaşım yapmasaydı o sohbet dönmezdi konuda. Kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :heart:

2 Beğeni

Gecikmeli cevap verdiğim kusura bakmayın ancak fırsat bulabildim. :slight_smile:

İçindekiler kısmı yok ama içerik kısmını şöyle özetleyebilirim. Avustralya & Yeni Zelanda, Fransa & Belçika, İspanya, Cinsellik, Vampirler vb. şekillerde çeşitli ülke, kategori, yönetmenler altında dağınık bir yapısı var.

Yazar çeşitli filmleri vs detaylı ele alırken kimisini kısa şekilde geçebiliyor ki açıklamasında kendi zevkine göre filmleri seçip, sıraladığını söylemiş. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :hanci:

4 Beğeni

Cok iyi bir tema secilmis ama Universal ve Hammer donemi yani sira son sayfada sozu edilen Alman Disavurumculugu filmleri nasil bir korkuseverin lûgatinda yer almaz, onu anlamlandiramadim. Sadece 60’lar olsa anlarim da… Fikret Hakan’in 90’lara Kadar Turk Sinemasi kitabi da Eskîya ve sonrasini almiyordu, 2010’larda cikan. Kronolojik anlatilarda 20-30 yilla kisitlanmiyorsa bu tur eksiltmelerin disiplinden uzak bir yaklasim sergiledigine inaniyorum.

1 Beğeni

Ayraçları ve Batman’li kitap tutucuyu nereden aldınız?

Merhaba, Temu’dan aldım.

2 Beğeni

deadpoolları nerden aldınız çok güzel :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Merhaba, evet.

Spidey de varmis ben kacirdim, taliplisine.

2 Beğeni

Teşekkürler 2020202020

2 Beğeni

Dost Kitabevi.

32 Beğeni

15 Beğeni

Amazonlar :gift:

23 Beğeni

Yeni nesil yazarlara karşı önyargım var umarım beni yanıltır. (Oyuncak Müzesi)

14 Beğeni

38 Beğeni

AMAZON

27 Beğeni