Amazonlar
iletişim çocuk klasiklerinin içerisinde görseller bulunuyor mu acaba?
Evet, var. Eklemeye çalışırım isterseniz.
yok teşekkür ederim, ben de kardeşime almayı düşünüyordum da resimler olunca daha çok ilgisini çekiyor
Heidi ve Pollyanna için Koridor bez ciltler de var ama çevirileri tercih etmemiştim diye hatırlıyorum. Demiryolu Çocukları’nın giriş sayfasında çok uzun cümleler gördüm yalnız, “biraz oku” deyince kısaltmam gerekti. Bilgisini paylaşmış olayım.
Prime Day Part 2…
Son zamanlarda gördüğüm en güzel kitap oldu… Boyutu, baskı kalitesi, kutusu ile birlikte absolute standartlarını tamamen kapsıyor.
Ne zaman okuyoruz?
Boris Godunov’u aylar sonra stokta görünce kaçırmak istemedim, kargoda tek başına sıkılmasın diye yanına bir de schopenhauer ekledim
Hepsiburada. Posetle gelip ustu de yirtilmis olmasina ragmen sapasaglam ve tertemiz. Amazon kolilerden cikan kire pasa, defoya kiyasla olay depoda ve tasinmada bitiyor demek ki paketlemeden ziyade.
İletisim ayracimi yemisler sadece.
Korku Sineması Ansiklopedisi’ni ben de Amazon’dan almıştım. Gerçekten harika bir baskı. Hele korku filmlerini dönemine göre Betamax, VHS ve DVD gibi ana kaynaklarından izliyorsanız, bu kitap vazgeçilmez bir rehber.