Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazonlar :gift:

22 Beğeni

Yeni nesil yazarlara karşı önyargım var umarım beni yanıltır. (Oyuncak Müzesi)

14 Beğeni

38 Beğeni

AMAZON

27 Beğeni

19 Beğeni

Kızıma ve karıma Amazon beşlisi. İletişim’in bu serisini sevdim, ileride çoğaltabilirim.

25 Beğeni

iletişim çocuk klasiklerinin içerisinde görseller bulunuyor mu acaba?

1 Beğeni

İthakiyayıngrubu sitesinin %50 indiriminden aldıklarım

24 Beğeni

Evet, var. Eklemeye çalışırım isterseniz.

2 Beğeni

yok teşekkür ederim, ben de kardeşime almayı düşünüyordum da resimler olunca daha çok ilgisini çekiyor :slight_smile:

2 Beğeni

Heidi ve Pollyanna için Koridor bez ciltler de var ama çevirileri tercih etmemiştim diye hatırlıyorum. Demiryolu Çocukları’nın giriş sayfasında çok uzun cümleler gördüm yalnız, “biraz oku” deyince kısaltmam gerekti. Bilgisini paylaşmış olayım.

1 Beğeni

Prime Day Part 2… :hanci:

Son zamanlarda gördüğüm en güzel kitap oldu… Boyutu, baskı kalitesi, kutusu ile birlikte absolute standartlarını tamamen kapsıyor. :drooling_face:

giphy

28 Beğeni

Ne zaman okuyoruz? :wink:

1 Beğeni

Bayıldım!!! Çizimleri şu ciltteki çizimlere benzettim.

9 Beğeni

29 Beğeni

Görüyorum ve arttırıyorum :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

29 Beğeni

Boris Godunov’u aylar sonra stokta görünce kaçırmak istemedim, kargoda tek başına sıkılmasın diye yanına bir de schopenhauer ekledim :joy:

23 Beğeni

Kitabın adı direkt kafamda bu şarkıyı çaldırıyor :smile:

Gazapizm - Yol

25 Beğeni

Hepsiburada. Posetle gelip ustu de yirtilmis olmasina ragmen sapasaglam ve tertemiz. Amazon kolilerden cikan kire pasa, defoya kiyasla olay depoda ve tasinmada bitiyor demek ki paketlemeden ziyade.

İletisim ayracimi yemisler sadece.

22 Beğeni

Korku Sineması Ansiklopedisi’ni ben de Amazon’dan almıştım. Gerçekten harika bir baskı. Hele korku filmlerini dönemine göre Betamax, VHS ve DVD gibi ana kaynaklarından izliyorsanız, bu kitap vazgeçilmez bir rehber.

4 Beğeni