Amazon.
Benim de listemdeydi. Kitabın sırtını niye öyle basmışlar ki.
Dünyada gidişat iyi değil kolaycılıktan ve dikkatsizlikten …bu tip işler sanat ister…
tıpkı film afişleri gibi…artık bitiyor…tıpkı müziğin - resimin vs bittiği veya sona yaklaştığı gibi. yaşım 64 bunu yaşlanırken herkes hissedecek…hem de şiddetle.
ithakiyayingrubu.com %50 ile aldıklarım.
Amberlerin hepsinin renk tonu farklı. İlk 5li’de ilk kitapta vardı sadece bu sıkıntı, bu sefer hepsi farklı renkte olmuş malesef
Hocam kolide mi geldi, patpat ve poşet ile mi? Benimkiler poşette biraz dayak yemiş, birazdan paylaşırım ben de.
Koli yok. Patpat ve kargo poşeti sadece.
Bu serinin sirti her gordugumde devlet dairelerini ve raflardaki klasorleri hatirlatiyor, bir titriyorum:)
Buna bende katılıyorum. Malesef kötü kapak görselleri diyeceğim de görsel yok, bildiğin klasör görünümlü kitap. Bir çok seçenek varken neden bu sorusu kafamda. Gel beni oku demediği de kesin.
Siz gene de cagriya kulak verin:) Keyifli okumalar.
Bu önerinizi mutlaka göz önünde bulunduracağım. Teşekkür ederim.
@erdo hocam çok teşekkür ediyorum, bu güzel kitap elimde bulunuyor Fakat insan ilk kez görmüş gibi büyüleniyor… Muhteşem bir eser, Proust’un olduğu sayfalar bambaşka zaten. Bayadır bakmıyordum, çok iyi geldi.
Proust ile beni bütünleştirmenize de çok mutlu oldum Forumda Proust’la ilgili yanıtlara etiketlenmek pek sevindirici benim için Çok naziksiniz
Edit: Bu arada keyifle okuyun, harika bir kaynak. Benim doğum günü hediyemdi, yeri çok ayrı, kıymetli bir eser.
Teşekkür ederim. Evet beni de çok heyecanlandıran bir eser olmuş.
Şu an tam bakamadım ama sanki işlenmeyen ve atlanan önemli yazarlar olmuş gibi geldi bana. Mesela Alexandre Dumas’ı göremedim. Ayrıca Rus yazarlara hiç yer verilmemiş. Belki iyice düşünsem daha başka isimler de çıkar.
Ama şu haliyle de çok muazzam bir eser. Şimdiki hedefim aynı seriden filozoflar.
7 numarada hizayı da bozmuşlar bendeki de aynı şekilde…
Rica ederim Dediğiniz gibi ben de görmek istediğim bazı yazarlara burada yer verilmediğini fark ettim. Rus yazarlardan Dostoyevski, Tolstoy ve Çehov vardı yanlış hatırlamıyorsam. Dumas ve Hugo yok. Büyük yazarların hepsine yer vermeleri için daha geniş bir kitap hazırlamaları gerekiyor sanırım.
Filozoflar ben de yok ama umarım alırsınız bir gün
Hugo 78., Dumas rehberde 100. sayfada. Esas Jack London yok. Voltaire her iki kitapta da olan isimlerden.
Hugo varmış, bayadır bakmıyordum. Unutmuşum. Dumas rehberde olmamış bence, ayrıntılı olsa güzel olurdu. Jack London da olsa çok güzel olurdu.
İthakiyayıngrubu kendi sitelerinden %50 indirim ile verdiğim sipariş Aras ile geldi. Kargo olarak sadece Aras çıkınca içimden bir eyvah çekmiştim zaten, kolisiz gönderilince de epey bir hırpalanmışlar. Poşetin içinde tek bir patpat ın içine çiftli yan yana koyarak göndermişler. Sol köşede kalan 2 li sağlam bir darbe yiyerek gelmiş. Aynı köşelerinden kıvrılıp kırılmış;
Renk tonunu da 8 de iyice kaçırmışlar.
İlknokta son siparişim de poşette gelmişti sanırım. Onda da ufak tefek sorunlar vardı. Üreticinin kendinden direk aldığımız üründe de böyle olacaksak işimiz iş maalesef. Eskiden çift oluk mukavva lı kolide gönderirlerdi, hey gidi .