Son Amazon indiriminden aldıklarım.
Çok güzel kitaplar almışsınız, iyi okumalar dilerim.
En üstteki kitapta “Türkiyesi’nin” kelimesi yanlış yazılmış; fark etmemeleri ilginç.
Ben de fark etmemiştim yalnız siz demeseniz :d
Yayınevinin Türklüğe karşı genel bir garezi var. Ondan olabilir… ![]()
D&R Outlet sadece belli şubelerde mi var yoksa hepsinde mi?
bilgim yok maalesef .
- Turgut Uyar - Göğe Bakma Durağı
-
Barış Müstecaplıoğlu - Korkak ve Canavar(Perg Efsaneleri 1)
-
Memduh Şevket Esendal - Ayaşlı ve Kiracıları
-
Bora Chung - Lanetli Tavşan
Kitaplardan anlaşıcağı üzere alışverişlere yeni bi kategori daha eklendi. ![]()
Şimdilik bunları aldım ama bu konuda yardımlara açığım. Bebekler için tavsiye ettiğiniz kitaplar varsa özelden yada konu başlığı varsa paylaşabilir misiniz?
![]()
Sincap kitabın bebek kitaplarını bende çok seviyorum. Bebek üniversitesi daha çok 2 yaş sonrası için sanırım. Eğer bebeğiniz daha küçükse dokun hisset kitaplarını önerebilirim.
Neobebek yayınlarının dokun hisset kitapları kızımın favorisiydi 5-6 aydan beri kullanıyoruz (önceleri sadece çizimlere bakıyordu tabi). Yine sincap kitabın dokun hisset ve aç bak gibi serilerini tavsiye edebilirim.
İş bankasının hareketli kitapları da güzel ama bazıları çabuk yırtılıyor.
Üç boyutlu Pop&up kitapları 4-5 aylıkken bakması için kullanıyordum ama büyümeye başladıkça kartonlarını parçaladı ve hatta yemeye başladı:joy:
Bu yüzden o tarz kitapları da daha sonra almanızı tavsiye ederim bende öyle yapacağım:sweat_smile:
Cırt cırtlı kitaplarla da yeni yeni ilgilenmeye başladı. Onların da yapıştırılması gereken yerlerini yemeyi çok seviyordu kızım🤦🏻♀️
Kısaca 2 yaşa kadar kalın kapaklı ve sayfalı kolay yenmeyecek kitaplar alabilirsiniz ![]()
Daha doğmadı bebeğimiz şimdiden araştırıp bulabildiğim kitapları alıyorum.
Dokun ve hisset kitaplarını gördüm ama daha almamıştım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ilk fırsatta bakacağım kitaplara. Özellikle kolay yenmemesi tavsiyesini not ettim ![]()
Sürekli değişen fiyatlar yüzünden yayınevleri kitap arka kapaklarına fiyat basmayı birkaç sene önce bırakmıştı. Çocukluğumda okuduğum Goosebumps serisinin yeniden basıldığını görünce çıkan iki kitabı satın aldım arkasında bunu gördüm. Böyle bir çözüm üretmişler. Mantıklı ancak üzücü.
Doktor Faustus bir çok kişi duymuştur. Uzun süredir sahaflarda aradığımı bulamayınca popüler bir internet sitesinden küçük bir satın alma listesi yaptım. Listeyi aşağıda detaylı bir şekilde açıklayacağım. İnternet alış verişlerini sevmiyorum buna rağmen şuan bulunduğum yerden kaynaklı olarak böyle bir yol izlemem gerekti. Bu ismin ve içeriğinin bağlantılı olduğu çok fazla eser edebiyat dünyasında mevcut fakat ben ilgimi çekenler doğrultusunda ufak bir dizgi oluşturdum. Elbette kitaplara bakınırken kesinlikle okumalıyım diyerek alınması gereken kitaplar bitmiyor. Liste okuma sırasına göre şekillendirilmiştir.
-
Johann Wolfgang Goethe - Faust / Ötüken Neşriyat
-
Christopher Marlowe - Doctor Faustus ( Çok eski bir tiyatro metni. İncelemeden karar veremeyeceğim yayınları mevcut bu sebeple daha satın almadım. Kitapçı ve sahaflardan birinde bulduğumda alacağım.)
-
Mihail Bulgakov - Usta ile Margarita / Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları (Faust temalı okumanın bitiş kitabı. Şuan için plan bu şekilde.)
Faulk’ nerden Türkçeye çevrilmiş ve okunmamış kitap görünce dönüp gitmek pek kolay olmadığı için listeye bunları da ekledim.
-
William Faulkner - Mezar Kazanlar / YKY yayınları
-
William Faulkner - Abşalom, Abşalom! / YKY yayınları
-
William Faulkner - Yenilmeyenler 3. baskı / YKY yayınları