Puslu Kıtalar Atlası, ev sevdiğim Türk romanı, birkaç defa okudum ancak ödünç vere vere kitaplıkta kalmadı. Artık kitap ödünç vermiyorum. Birisi kitaplığımdan kitap beğenirse amazondan sipariş verip adresine yollayıp hediye ediyorum.
Diğerleri de ortaya karışık.
Hizmetçinin Sırrı, çok kötü ve basit duruyor ama Goodreads puanı yüksekti merak ettim. Ancak galiba bu 2. Kitapmış, ilk kitabı da satın alacağım.

Bana da sevgili @SJack okutmuştu. Doğru tercih efenim, keyifli okumalar dilerim ![]()
Drizzt kötü yola mı düşüyor
Lloth falan
Kapağı çok kötü ama Goodreads puanı çok yüksek Hizmetçi kitabının yanlışlıkla 2. kitabını almıştım. 1. Kitabını alırken yanına yukarıdaki kitapları da ekledim.
Dawkins kitaplarını toplarım. @SJack üstadın tavsiyesiyle Gerçeğin Büyüsü kitabını da aldım. Kitabın cildi içeriği inanılmaz güzel çıktı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Callahan Günlükleri’ni bilimkurgu ve korku öykülerini sevdiğim için aldım.
Azim kitabı da saçma bir kişisel gelişim kitabı büyük ihtimalle, merak ettiğim için aldım. Biraz karıştırır, ciddi bişeyler görürsem okurum.
İçeriği de çok güzeldir. Dawkins okumaya başlangıç için ideal bir seçim. Yazar diğer kitaplarında çok daha derinlemesini işliyor çoğu şeyi.
Daha önce hiç sesli kitap dinlemedim. Sesli kitap satın alıp istediğim cihaza indirebileceğim bir platform var mı acaba? Geçmişte okuyup tekrar hatırlamak istediğim kitapları okumak yerine sesli dinlemek istedim ancak Storytel’e aylık para ödeyesim gelmedi. Nihayetinde sahip olmuyoruz ve abonelik bitince erişim de gidiyor.
Bu kasaba dinleme cihazı takanlarla dolu, işin inceliklerini onlar biliyor olabilirler.
Butik yayınevlerinin gözünü seveyim. Yedi, Kuzey Işığı, Vacilando aynı kalem için bir araya geldi. Jaguar’ı da katsak Kara Kalem Dörtleme olacaktı. Mutluluk Kenti de Fat City filminin kitabı. Spor ve boks filmleri listelerinde daima kült sıfatıyla bir yerlerden fırlar durur. John Huston orta seviye filmlerinden.
Cather’in “Bizden Biri” adlı 500 sayfalık İthaki’den çıkmış romanı da var lakin onu yabancı yorumlara yaslanıp pas geçtim. “Raf rafı açıyor” manisine kapıldığım bir gün kavuşacağız kendisiyle.