Amazon 2. ye %50 indirim için biraz fazla boş boş bakındım, pek bişi bulamadım ama bu ikisi denk geldi gibi oldu. Ne ara okurum bilinmez .
Ooo… Brecht nasil? Bernhard falan merak ediyorum, ama oyun formati tasarrufa bahane oluyor.
Eline saglik. Gayet guzel gorunuyor. Tam kulliyat ciltlere bayiliyorum.
Keyifli okumalar dilerim. Müthiş baskılar, hayran kaldım.
Geçen Folio’nun Dune baskılarını almayı düşündüm ama az bir hesapla 3 kitabı alabilmek için üç aşağı beş yukarı 15.000 tl civarı bir ödeme yapmam gerektiği sonucu çıkınca yavaşça siteden çıktım…
Devam kitapları basılacak mı bilginiz var mı? Üçleme harici olmayacak diye bir yazı okudum ama ne kadar doğru bilemedim.
Teşekkürler. Folio fiyatlandırma konusunda çok acımasız. Kampanya vs. de yapmıyorlar. Broşürlerine abone olursanız, yılda dört kere adresinize gönderdikleri broşürlerde bazen ufak indirim kuponları oluyor, o kadar. İngiltere’de yaşamıyorsanız, son derece yüksek kargo ücretinden de kaçamıyorsunuz. O nedenle, mecbur kalmadıkça, doğrudan Folio’dan alım yapmamaya çalışıyorum. Türkiye şartlarında, mevcut kur farkı da düşünülünce, dediğiniz gibi daha da sıkıntılı bir hal alıyordur tabi
Şimdilik Dune serisinin geri kalanına dair planları yok, evet. Lakin, film serisi ile paralel giden talep de düşünülünce, bana gelecek yıllarda tamamlayacaklar gibi geliyor.
Amazon, sahaflar ve 2.el uygulamalarından aldıklarım. @GKS uzun zaman oldu ama sağlam paket ve temiz kitaplar için tekrar teşekkürler.
Yıllardır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmadı. Kupon ve hediye kartıyla çok uyguna gelince fırsatı kaçırmak istemedim.
Kitap da yıllardır sizi bekliyormuş gibi eskimiş beklemekten.
Kitaba yangından kurtarılmış havası vermişler ismiyle ve kapağıyla uyumu için.