Sonsuz uzunlukta olan okuma listemizin kazananları kitaplığımızda yerlerini kaptı. Darısı diğerlerinin başına.
Moralim bozuk olduğu için “seni ancak kitap alışverişi toparlar” diyen ince düşünceli insanlar olsun etrafımızda
Aylardan beri gözüm olan kitaba 2.500 verince başka kitap alacak güç kalmadı
Seni geçemeyiz üstat Bu arada 2.500 olan kitabı merak ettim.
Biraz frenledim bu ay, en azından frenlemeye çalışıyorum diyelim
Kitap bu;
Kitabın fiyatını görünce ekrana yansıyan görüntüm:
İyi okumalar diliyorum. Güzel bir kitaba benziyor. Böyle giderse İBB size yetişemeyecek
Bende bir gazla aldım zaten. Baktım 3-4 tane kalmış, biter falan dedim aldım Teşekkür ederim İBB benim adımı bir yere vermeli ama vermiyor
Rica ederim Geç bile kalmışlar
Ben 2.500 veremem doğrusu Tüm kitapları almak ister insan ama alamaz Malazan ciltliye söyleniyoruz biz, onu almam iki ay mı ne sürdü
Şaka yapıyorum. Beni zorladı zaten, bakma espri yapıyorum Ama bez cilt, kutulu falan baskı kaliteli ama içeriğini kitabı okuyunca yorumlayacağım
Biliyorum ya şaka yaptığını, keşke istediğimiz her kitabı alabilsek Umarım beğenirsin, yorumunu bekliyorum o zaman. Merak ettim çünkü.
Hepsi Amazon’dan. Holly’i orijinal dilinde okumama rağmen kitaplığımda bulunsun diye aldım, ama kapak ve kağıt kalitesi çok kötü geldi. Amazon’dan (satıcı da Amazon) almasam korsan olabilir derdim.
Eylül ayında biraz Folio’ya yüklendim. eBay, AbeBooks ve Mercari’den topladıklarım:
Bunlar da yeni Folio baskıları… İlk kitaptan ve gördüğü talepten sonra Dune serisine devam etme kararı almaları şaşırtmadı. Başarılı baskılar.
Bunlar da ay içinde Barnes&Noble ve Amazon’dan gelenler:
Herkese keyifli okumalar
4 yıl sonra foruma yazmışsınız, ne güzel