Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ucuzkitapal

35 Beğeni

Amazon, BKM, D&R, Hepsiburada, İlknokta, Kitapsepeti, N11…

Svetlana Aleksiyeviç ile E. M Forster kitaplarını Amazon 2. Kitaba %50 ile beraber aldım. Sanatın Öyküsü uzun zaman almak istediğim bir kitaptı. D&R gece kampanyası indirimini görünce biriktirdiğim Nays cashbackleri ile beraber kaçırmak istemedim. İthaki’leri İlknokta %50 kampanyasından aldım. Hepsipay ile maliyet indirimi daha fazla oldu. Efsaneler & Mitler kitabı İyzico cashback’i sayesinde BKM’den maliyeti olmadan aldım. April ve Pegasus yayınları kitaplarını yine iyzico kampanyası kapsamında BKM’den aldığım diğer kitaplar… Dünyaya yön verenler serisi kitapları ile Kawabata kitabını Kitapsepeti’nden aldım. Sanırım yeni çıkan kitap oldukları için hasarsız geldiler. BKM ve Kitapsepeti kitaplarından Esrar-ı Cinayat’ın arka kapağındaki ezilmeden kaynaklanan içe göçme dışında sağlam geldiler. Amin Maalouf, Ahmet Ümit kitapları cashback ve kart puanları ile beraber maliyeti olmadan kütüphaneme eklediğim diğer kitaplar oldular. Genel itibariyle indirimler, cashback’ler, kart puanları, kuponlar, hepsiparalar sayesinde maliyetine göre daha fazla kitap alabildiğim keyifli bir alışveriş dönemi geri bırakıyorum. Herkese keyifli okumalar…

36 Beğeni

Vakıfbank’ın kendi sitesinden aldım. Pzt akşamından bugün elime ulaştı. Amerika tarihinin sayfa kalitesi çok iyi, biraz köşede hasar var ama sıkıntı etmedim iyi paketlemişlerdi. Mng sağolsun -_- Tekrardan kampanyayı paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum <3

30 Beğeni

36 Beğeni

Baskı çok güzel. Bunu mutlaka alacağım. Güle güle okuyun.

2 Beğeni

Hasarsız gelmiş çok şükür.:pray:t2: Seninki de gazi sayılır. Ben bugün götürüp iade için teslim edeceğim. Düzgün gelene kadar da iade etmeye devam edeceğim. :relieved:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Keşke kuşe kağıda baskı olsaymış ama bu da çok güzel.

2 Beğeni

Hemen başlamak istediğim için uğraşmak istemedim ama sen uğraş bence de :slight_smile: İnşallah bu kez iyi bir şekilde gelir. :pray:

2 Beğeni

İstanbul Kitapçısı

17 Beğeni

Kitap Fuarı ganimetleri :smiling_face: @Burcununkitaplari Ablaya ve Koray Bey’e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim :heart:

40 Beğeni

Güle güle okuyun. :slight_smile: Fuarda indirim oranları nasıldı? Pek iç açıcı olmuyor genelde ama bazen daha küçük yayınevlerinde güzel kampanyalar oluyordu.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi öyle çok büyük indirimler yoktu. Fuar giriş ücreti sanırım 30 lira gibi bir şeydi. Fazla gezemedim iş arasında gittim çünkü ama İş Bankası ile YKY %20, Can da sanırım %20’ydi. Genel olarak da %20 - %30 indirim vardı. Türk Tarih Kurumu Yayınlarıydı galiba tam emin değilim ama %40 olması lazım. Hızlı hızlı geçtim hep fazla dolanamadım. Ama sadece ortamı için bile gidilir, kitapların içinde olmak muhteşem dinlendirici bir şey.

6 Beğeni

Yanıtınız için teşekkür ederim. Tam tahmin ettiğim gibi ama en azından gezip kitapları incelemek için güzel bir ortam. :slight_smile:

2 Beğeni

Dediğim gibi sırf ortam için bile gidilir, bana aşırı huzur veriyor. Kal deseler kalırım :joy:

2 Beğeni

Yok artık Ankara da kitap fuarı ücretli mi?

2 Beğeni

Hep ücretli bizde. İlk zamanlar sanırım 5 liraydı giriş ücreti :slightly_smiling_face:

İzmir’de ücretsizse güzelmiş :melting_face:

2 Beğeni

Valla biz de hep beleş olunca alışmamışız😊

3 Beğeni

İlknokta’dan aldığım kitapların 2. partı da geldi. Yeni yılda mutlaka okuyacağım bir seri.

30 Beğeni

21 Beğeni

23 Beğeni