Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yordam yeni yıl kampanyasından aldıklarım.

George Thomson kitapları dışında olan kitaplar yüzde 70 indirimli kitaplardandı.

32 Beğeni

Yahu senin hala Yordam Kitap’tan almadığın kitap kaldı mı?

2 Beğeni

:slight_smile:

Çok vardır.

Almadığım demeyeyim de okumayacağım ve almayacağım çok kitabı var Yordam’ın…

Örneğin Sungur Savran gibi Troçkistlerden, sol liberallerden hatta 25 yıl önce fikirlerine değer verdiğim ama benim için fikirleriyle kişiliğyle değersizleşen Fikret Başkaya ya da ne bileyim çeviri sol liberallerin kitapları benlik değil.

Yayınevinin kitaplarının belki yarısı bu kitaplardır zaten.

3 Beğeni
  • Robert Jordan - (Zaman Çarkı) Dünyanın Gözü

• Hüseyin Rahmi Gürpınar - Cadı
  • Reşat Nuri Güntekin - Acımak
  • Julne Verne - Zacharius Usta
  • İhsan Oktay Anar - Kitab-ül Hiyel
  • Yukito Kishiro - Savaş Meleği Alita 9: Zalem’ in Fethi
17 Beğeni

Troçkist’lere ben de o konularda kırgınım :slight_smile:

Şakası bir yana Türkiye gibi saçma bir şekilde sağa kayan ülkede sol ve sosyalizme ilgi duymak biraz can sıkıcı olmalı. Gerçi ben de sol düşünceye daha yakınım. Sağ siyasetten daha derin sorunlarımız var gibi.

3 Beğeni

Yılın son alışverişi oldu. Yky de %50 indirim + 100 TL çek ile ucuzkitapal dan uyguna geliyor diye aldım. Ama yine kağıda sarıp göndermişler, 1924 ün üstünden ufak bir darbe yemiş yolda kitap.

Yalnız baya güzel bir baskıya benziyor cumhuriyetin ilk yılı :slightly_smiling_face:. Keşke daha erken alsaydım.

Yıllık kitap bütçemi altında kalmışım diye yıl kapanmadan 2-3 alışveriş yapmış oldum, 2025 te biraz hız keserim artık :smile:.

30 Beğeni

Amazon… Yılın son kitap alışverişini 63.54 lira ödeyerek tamamladım. İyzico kampanyalarından biriken kazancı genelde düşük indirimli kitapların maliyetini düşürmek adına kullandım. Gönül, İthaki Japon Klasikleri serisinden aldığım ilk kitap oldu. Soseki’nin başyapıtı olarak görülen kitabı çok merak ediyorum. Tuhaf bir durum olarak Siren yayınlarının Yengeç Dönencesi’ndeki (Ekim 2022) ö’yü neden küçük yazdığınız pek anlayamadım. Oğlak Dönencesi’nde (Ekim 2024) öyle bir değişiklik yok.

27 Beğeni

Bir öncekine son alışveriş dedik ama bu sefer kesin son. Öndeki siyahi arkadaş alışverişe dahil değil, o yaklaşık 6 aydır evimizin üyesi :grin:.

30 Beğeni

Merhaba, okuma fırsatınız oldu mu kitabı öneriyor musunuz ?

1 Beğeni

Merhaba, henüz başlama fırsatım olmadı.

2 Beğeni

30 Beğeni

Hepsiburada %50 indirim ile aldım aşağıdaki kitapları. Çocuk kitapları günümüzde çok güzel.
Ben oğluma bu iki seti aldım. İş bankası çocuk yayınlarında bir alana bir bedava vardı iki tanede oradan çocuk kitabı aldım.

21 Beğeni

Kızılay Metro Kitap Fuarı. 12’li kitap 75 liraydı set olarak. Onun dışında bir de Otostopçunun Galaksi Rehberini epey merak ediyordum. 2024 yılının alışverişi tamam. Kesin bilgi, yayalım :grin:

25 Beğeni

Yarın yine bekliyoruz seni son alışveriş için Dost Kitabevi önünde. :crazy_face:

2 Beğeni

Yok ya bitti bu sefer. Gelecek yıla kadar kitap mitap yok :joy:

3 Beğeni

:slight_smile:

Bir sene uzun zaman ama neyse ki takvim de bugünü de saymazsak sadece bir yaprak kaldı. :slight_smile:

1 Beğeni

Aynen bir şey kalmadı :joy:

Daha seneye görüşürüz esprisi yapacağım yarın :smiling_imp:

1 Beğeni

Amazon, Tamadres…
Yılın son günü gelmeden kitap alışverişi bitmiyormuş. :sweat_smile: Yılın son Z raporu… Herkese başta sağlık olmak üzere umutlu aydınlık bir yıl dilerim. Yeni yıla Perihan Mağden’in kitabıyla gireceğim için çok ama çok mutluyum. :smiling_face_with_three_hearts: Savaş Sonrası kitabını yanında hediye yollamışlar okuyacağım mecbur… :nerd_face:

31 Beğeni

Yeğenlerime yılbaşı hediyeleri.

26 Beğeni

34 Beğeni