Yordam yeni yıl kampanyasından aldıklarım.
George Thomson kitapları dışında olan kitaplar yüzde 70 indirimli kitaplardandı.
Yordam yeni yıl kampanyasından aldıklarım.
George Thomson kitapları dışında olan kitaplar yüzde 70 indirimli kitaplardandı.
Yahu senin hala Yordam Kitap’tan almadığın kitap kaldı mı?
Çok vardır.
Almadığım demeyeyim de okumayacağım ve almayacağım çok kitabı var Yordam’ın…
Örneğin Sungur Savran gibi Troçkistlerden, sol liberallerden hatta 25 yıl önce fikirlerine değer verdiğim ama benim için fikirleriyle kişiliğyle değersizleşen Fikret Başkaya ya da ne bileyim çeviri sol liberallerin kitapları benlik değil.
Yayınevinin kitaplarının belki yarısı bu kitaplardır zaten.
Troçkist’lere ben de o konularda kırgınım
Şakası bir yana Türkiye gibi saçma bir şekilde sağa kayan ülkede sol ve sosyalizme ilgi duymak biraz can sıkıcı olmalı. Gerçi ben de sol düşünceye daha yakınım. Sağ siyasetten daha derin sorunlarımız var gibi.
Yılın son alışverişi oldu. Yky de %50 indirim + 100 TL çek ile ucuzkitapal dan uyguna geliyor diye aldım. Ama yine kağıda sarıp göndermişler, 1924 ün üstünden ufak bir darbe yemiş yolda kitap.
Yalnız baya güzel bir baskıya benziyor cumhuriyetin ilk yılı . Keşke daha erken alsaydım.
Yıllık kitap bütçemi altında kalmışım diye yıl kapanmadan 2-3 alışveriş yapmış oldum, 2025 te biraz hız keserim artık .
Merhaba, okuma fırsatınız oldu mu kitabı öneriyor musunuz ?
Merhaba, henüz başlama fırsatım olmadı.
Hepsiburada %50 indirim ile aldım aşağıdaki kitapları. Çocuk kitapları günümüzde çok güzel.
Ben oğluma bu iki seti aldım. İş bankası çocuk yayınlarında bir alana bir bedava vardı iki tanede oradan çocuk kitabı aldım.
Kızılay Metro Kitap Fuarı. 12’li kitap 75 liraydı set olarak. Onun dışında bir de Otostopçunun Galaksi Rehberini epey merak ediyordum. 2024 yılının alışverişi tamam. Kesin bilgi, yayalım
Yarın yine bekliyoruz seni son alışveriş için Dost Kitabevi önünde.
Yok ya bitti bu sefer. Gelecek yıla kadar kitap mitap yok
Bir sene uzun zaman ama neyse ki takvim de bugünü de saymazsak sadece bir yaprak kaldı.
Aynen bir şey kalmadı
Daha seneye görüşürüz esprisi yapacağım yarın