Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

26 Beğeni

Nadir mi?

Oyleydi, atarli birine rastlayip, iptal edip, Dolap’tan daha uygununu ve temizini buldum. Bu ayi kapattik insallah:)

2 Beğeni

Erich Fromm ve Nihan Kaya. Okuyun, okutturun.

18 Beğeni

Aziz Nesin %50 Doğumgünü kampanyasından tüm öyküleri seti (44 kitap)

4 yıl önce aynı kampanyadan aldığım 9 kitaplık roman setinin fiyatı

22 Beğeni

2025’in ilk kitap alışverişi :innocent:

27 Beğeni

Sanırım bunları bende alıcam :blush:

2 Beğeni

İyi pazarlar herkese :blush:

28 Beğeni

2025’in ilk alışverişi Marmara Dükkan’dan.

29 Beğeni

Amazon. Kitaplığımdaki en güzel baskılardan biri oldu. Kağıdı Kazım Taşkent serisindeki kağıda çok benziyor ama sanırım birazcık daha ince. Bazıları fazla ince diye beğenmiyor ama bence fazla ince değil. Bende Alfa çevirisi vardı ama hocamız kitabı İngilizce okuyun dedi(orijinalini okuyamayanlar dışında). Ben de Türkçe İngilizce karşılaştırarak okuyordum ve Türkçe çeviride maalesef bazı yerler pek anlaşılmıyor. Mesela iki farklı kavram var ama çevirmen aynı şeylermiş gibi çevirmiş, not da düşmemiş. Cümle saçma oluyor doğal olarak. Ben Penguin ve Oxford baskısını da beğenmiştim ama onlar da kısaltılmış baskıymış ve hocanın önerdiği çeviri buydu. Kitaplığıma aldığım en pahalı kitap sanırım :joy:

26 Beğeni

Amazon

31 Beğeni

Tüm kitaplara hükmeden kitap :sweat_smile: Keyifli okumalar :slight_smile:

3 Beğeni

Hangi bölüm diye sorsam :slight_smile:

1 Beğeni

Savaş Araştırmalarında yüksek lisans yapıyorum :blush:

4 Beğeni

Teşekkür ederim. :blush: Kesinlikle öyle

1 Beğeni

Şimdi oldu. Lisans için böyle birşey önermezler :slight_smile:

1 Beğeni

13 Beğeni

Polisiye ağırlıklı İdefix siparişim. Bosna tarihi de bonus olsun dedim :slight_smile:.

28 Beğeni

Aldığınız kitabın türkçesini okumuştum. Güncel savaş konuları için önerebileceğiniz Türkçe kitap var mı?

1 Beğeni

13 Beğeni