İdefix siparişim dün geldi. İmparatorluktan Cumhuriyete büyük boyutlu, Anadolu’nun Fethi hem büyük boyutlu hem de hacimli. Kapağı da gayet hoş.
Markete giren kitap mı alıyor? Noodle alaydın bari yanında.
Kitaplara bakayım bir dedim ve sonuç Evde vardı diye almadım ondan
Biri 2.Dünya Savaşında bir kızı anlatıyor, yaşanmış bir hikaye. Diğeri de Küçük Prens kitabının yazarını anlatıyor.
Evdekiler peynir, zeytin, bulgur, yağ beklesin Melih kitap alsın.
Evdekiler de kitap almamdan dertliler
Yeri değil ama kamu spotu niyetine yazayım; yüksek tansiyona en çok neden olan gıdaların başında noodle geliyor. Yemeyin, yedirmeyin! Bu zamanda 10 TL’ye gıda olmaz.
Sanat 101’i ben de aldım ama yorumları pek iç açıcı değil gibi. Olsun 2 simit parası sonuçta, ne öğrensek kârdır
Yani.
Umut Sarıkaya’nın bedava besin karikatürü geldi aklıma
Geçenki D&R İngilizce kitap indiriminden bu ikisini alabilmiştim.
Ellerinde kaldığı için yer açmak maksadıyla kampanya yaptılar sanırım. Keşke daha sık olsa.
History vs. Women ciltli ve kuşe kağıt.
Yüzyıllık Yalnızlık bez ciltli bir baskıymış, üstü de karton bir materyal kapakta. Dışını çok beğenmedim ama sayfa kalitesi iyi, arkaları gözüken incelikte değil ve aralardaki illüstrasyonlar epey hoş. Shrink + patpat lı paketlenmişti, özel baskıda paketlemeye de özenmeleri iyi olmuş.
Ben lise ya da belki üniversite başlarında elime alıp pek okuyamayıp bırakmıştım diye hatırlıyorum. Bu ciltli baskı bahane oldu almaya