Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yüzyıllık Yalnızlık bez ciltli bir baskıymış, üstü de karton bir materyal kapakta. Dışını çok beğenmedim ama sayfa kalitesi iyi, arkaları gözüken incelikte değil ve aralardaki illüstrasyonlar epey hoş. Shrink + patpat lı paketlenmişti, özel baskıda paketlemeye de özenmeleri iyi olmuş.

Ben lise ya da belki üniversite başlarında elime alıp pek okuyamayıp bırakmıştım diye hatırlıyorum. Bu ciltli baskı bahane oldu almaya :slight_smile:

30 Beğeni

Shogun’u bende alacağım @Erdal_01 başlamayın, etkinlik yaparız :innocent:

3 Beğeni

Merhaba. Aslında forum için bir liste hazırlamayı düşündüm bir ara. Bu dönem derslerim bittiğinde kaynakları toparlayacağım. Güncel konularda şu ana kadar daha çok teori kitaplarına baktık, hiçbirinin Türkçesi yok maalesef. Ama savaş çalışmalarının öncü isimlerinden John A. Vasquez’in bir kitabı varmış Türkçede, şimdi kontrol ettim. Kitabı okumadığım için tavsiye ediyorum diyemem ama bakın isterseniz. Bir de zaten biliyorsunuzdur ama maalesef konu hakkında kitap basan çok az yayınevi var ülkemizde. Kronik’ten strateji ile ilgili çıkan kitaplara bakabilirsiniz. Onlar daha güncel eserler.

1 Beğeni

24 Beğeni

Nutuk arkadaşıma hediye olacak.

33 Beğeni

37 Beğeni

Selenge yayınlarından indirim az geldiği için geçen haftalardaki Kitapyurdu indiriminden yine birkaç adet kitap daha ekledim.

26 Beğeni

eBay’den lot halinde denk getirdiğim Franklin Library baskıları. Bunlar, yayınevinin üyelik usulü kapalı basım yaptığı 1975-82 yıllarından limited baskılar. İşin ilginci, kapakları açılmamış bile. Listeleme buraya göre tuhaf bir saatte bittiği için şanslıydım, çok uyguna geldi.

Bunlar kitapyurdu’ndan gelenler. Kronik’in infografik serisinde her kitapla birlikte kâğıt kalitesi fiyata ters orantılı olarak düşüyor. Bir sonraki kitabı doğrudan fotokopi kâğıdına renkli basım yapacaklar sanırım. Maliyetler malum, lakin bu baskılara kıyasla misal YKY baskılarına bakınca, Anadolu Uygarlıkları gibi serilerde YKY kitapları için ucuz bile denebilir.

Son olarak, bunlar da hafta ortası Barnes&Noble’dan aldıklarım.

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

54 Beğeni

Boyalı Kuş kusursuz bir kitaptır…

1 Beğeni

Amazon ve BKM

33 Beğeni

BKM

36 Beğeni

13 Beğeni

Yılın ilk kitap alışverişi :books:
Shogun’u ön siparişteyken almıştım.
Selçuk Baran’ın Günlükler’ini Hepsiburada’dan Hepsipay ile uyguna aldım.
Ölümcül Seçim de Amazon’dan.

Sevgilim eşime de bu güzel kitabı aldım. :slight_smile: :heart:

33 Beğeni

Henüz vakit bulup fazla okuyamadım ama bu 2 kitabı da tavsiye ederim.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim öneriler için, harika görünüyorlar. :slight_smile: :clap:

1 Beğeni

İçerik olarak zengin. Tek kötü yanları boyutu biraz büyük. Masa için daha uygun.

1 Beğeni

Eşim o tür kitapları daha çok seviyor zaten. Araştırma yapmayı çok sevdiğinden dolayı ona ansiklopedivari bir atmosfer sunan eserlere bayılır. :slight_smile: Listemize ekliyorum hemen. Ne zaman alırız bilemem tabii. :thinking:

1 Beğeni

20 Beğeni

Amazon’dan. Polisiye Klasikleri serisini yeni gördüm, okumadığım kitaplar olduğundan kütüphaneye ekledim. Han Kang’dan Vejetaryen’i okumuştum bir şans vermeye değer dedim. Boileau-Narcejac ikilisinin bu iki romanı gerilim klasikleri arasında, İş Bankası çeviri ve baskısına güveniyorum. Güneş Saati Shirley Jackson’ın (ince) külliyatını tamamlamak yolunda bir adım. Doğal Roman ise Amazon’da sürekli karşıma çıkıyor, konusu ilginç geldi, bakalım pişman edecek mi :slight_smile: Golem’i henüz bitiremedim, hatta yarılayamadım bile, daha önce hiç bir kitabı yarım bırakmadım, umarım bu ilk olmaz :smiley:.

27 Beğeni

Bunlara ek Ninja Kaplumbağlar-Son Ronin 1.cilt’i almıştım ama bildiginiz ikinci el geldi. Büyük ihtimal 40 sayfalık kitap okunup iade edilmiş. Gelişine geri gönderdim.
Zamanın Çocukları için de 3.Kitabın basılacağı umudu ile aldım, hayırlısı…

26 Beğeni