Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Merhabalar. Bir süredir Youtube üzerinden canlı yayın kitap müzayedelerinden aldıklarımın bir kısmı … Sadece ön sıradakiler.

En son resimdekiler bu gün geldi.

22 Beğeni

23 Beğeni

Kayıp Kıta mangaları çok kaliteli basıyor. Kitap ayracı ve karakter kartıyla parasını sonuna kadar hak ediyor. Yanmayan Kitap’ın ciltli olduğunu bilmiyordum, görünce çok sevindim. Ama hayatımda gördüğüm en ilginç defosuna sahipmiş :smiling_face_with_tear: BKM’den almıştım ve değişimle hiç uğraşmayacağım. Zaten değişim de olmuyor diye biliyorum. Okumaya aşırı engel bir durum olmadıkça defolarla pek ilgilenmiyorum.

22 Beğeni

19 Beğeni

Çeşitli sitelerden yaptığım yılın ilk kitap siparişleri;

43 Beğeni

Yanmayan Kitap benim kitaplığımda da var.2025 okuma listemde 2.sırada.

3 Beğeni

Everestler ilginç görünüyor. İnkılap da King’ler için güzel kapaklar yapmış, güle güle okuyun.

1 Beğeni

Taschen’le uzun suredir gorusmuyordum. King Tut ile tekrar bulustuk lakin (kendisi su an iade kolisinde) sunlari gozlemledim ve ogrendim:

Kitap boyutu fakirler için. Sayfalar kuse degil. Goruntusu gudik. Godfather Family Album falan alinmaz yani.

Buyuk boy cahiller icin. Zira en buyuk boy oldugunu zannetsinler diye. Kitabin 1.5 kati en ve boy. Fiyatlar da iki kati kadar.

Collector’s Edition zengin lumpenler icin. 40x50 civari ebatlar. Fiyatlar eskilerde 10-12 bin bandinda. Cogu burada zaten yok. Degerli olanlar bunlar.

Hicbir yerde olmayan ozgun gorseller bulunabilmekle birlikte, en azindan bir konuda uzman gorusu sunabilirim ki (pdfler incelendi), sinema kitaplari secki ve dagilim yonunden yetersiz seviyede. Phaidon’un tek bir “Film” cep kitabi karsilastirmada farki gosteriyor zaten.

Fotograf cekmeye bile heves kalmadan geri paketledigimizi de hayal kirikligi derecesi adina not duseyim.

Hepsiparalar bu kez sadece bir kitap almaya yetti. :slight_smile:

Hepsiburada da kargo poşetine koyup göndermek yerine Amazon gibi karton zarflar ile göndermeye başlamış ya da ben ilk kez denk geliyorum. :slight_smile:

Özet

23 Beğeni

BKM SİPARİŞİM.

27 Beğeni

Sahafta çok iyi denk geldim 4 kitap kutulu set 100tl ye :blush:

32 Beğeni

En son benimde yaptığım kitap siparişlerimi bu şekilde göndermişlerdi. Yavaşta olsa bir şey dönüşüyor.

@yates232 sahaf gezisi yapmayalı çok uzun zaman oldu. Pandemiden önce arkadaşlar ile buluşup sahaf ve yayın evlerinin dükkanlarını gezerdik. Sohbet kahve de artısı olurdu.

3 Beğeni

Aynen benimde baya olmuştu. Hanima dedim hadi hava güzel çıkalım diye. İyi ki demişiz :blush:

1 Beğeni

Vallahi 100 liraya şu kitaplardan daha keyifli bir aktivite yapamazsınız. Ben hepsini okudum. İnişler çıkışlar olsa da güzel kitaplar.

5 Beğeni

Çok güzel bir seri bence. Umarım siz de beğenirsiniz.

1 Beğeni

İlk kitabı okumuştum dediğiniz gibi baya hoşuma gitmisti umarım devamı da iyidir :blush:

@Srbs aynen hava bugun baya güzel. Alsancakta 100 liraya sahlep bulamiyorsun valla guzel havanin tadinı çıkaracak :smile::smile:

4 Beğeni

Fuardan aldıklarım.

43 Beğeni

Dergi ve kalem seti D&R turumuzdan :slight_smile: Kitaplara da bakıyoruz ve Amazon listemize ekliyoruz. :slight_smile:

21 Beğeni

Kitabın içeriğini şuan için değerlendiremiyorum. Fakat bu paraya bu kalitede ciltli ve kuşe kağıda basmalarını tebrik ettim.

16 Beğeni

Ben sevmiştim, pişman olmazsın bence. Aşağıya hem senin için hem meraklısı için video koydum. İçeriğini falanda gösteriyor biraz, fikir verir en azından.

10 Beğeni