Amazonda ücreti pahalı. Tamadres diye bir sitede buldum sipariş verdim. Bakalım gelecek mi?
Penguin deluxe serisinden. Aslında geçen ay On War baskısını çok beğendiğim için Moby Dick’i de o edisyondan istiyordum ama çok fiyat farkı vardı. Ve o baskıyı o kadar sevdim ki üzerine yazmaya kıyamadım. Halbuki romanları çizerek, üzerine yazarak okuyorum. Bu edisyonun görsel çalışmaları çok güzel ve kağıtları kaliteli. Sadece bazı okuyucular tırtıklı kenar sevmeyebilir.
Çok güzel seçimler iyi okumalar
Teşekkürler. Elimde Dost Yayınları’nın Kültür Kitaplığı’ndan biraz vardı. Yavaş yavaş seriyi elim eriştiği kadar tamamlamaya karar verdim.
Hocam arkadaki kitaplar görünmemiş buna dislike o yüzden. ![]()
Baskısı bittiği için Nadir’den aldığım kitap.
Kitabın kondisyonu Yeni gibi yazıyordu. Yorumu size bırakıyorum ![]()
Bir sözüm de kitabın eski sahibine. Yahu 200 sayfalık kitabın en az 10 yerine "tamamladım
" yazmak nedir. Helal olsun gören de Zaman Çarkı tüm seriyi 1 ayda bitirir zannedecek ![]()
Sahaflarında kalitesi gün geçtikçe düşüyor. Uzun zamandır kargo fiyatları yüksek diye nadir den bir şey satın almıyorum. Bakmayı bile bıraktım.
Alıcının puanı falan çok yüksekti. Yorum yapmam, iade de etmem ama insan şu kitaba yeni gibi yazmaya utanır sadece ![]()
Utansaydı şuan kitap elinde olmazdı. Türkiye zihinsel olarak ortadoğulaşıyor. Şark kurnazlığı yapıp adam sana sattı mı malı ve parasını aldı mı? Tamam işte günümüz hali bu.
Sen yine iyisin adamlar sıfır araba satıyorlar kusurlu çıkıyor ![]()