Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sahaflarında kalitesi gün geçtikçe düşüyor. Uzun zamandır kargo fiyatları yüksek diye nadir den bir şey satın almıyorum. Bakmayı bile bıraktım.

2 Beğeni

Alıcının puanı falan çok yüksekti. Yorum yapmam, iade de etmem ama insan şu kitaba yeni gibi yazmaya utanır sadece :slight_smile:

1 Beğeni

Utansaydı şuan kitap elinde olmazdı. Türkiye zihinsel olarak ortadoğulaşıyor. Şark kurnazlığı yapıp adam sana sattı mı malı ve parasını aldı mı? Tamam işte günümüz hali bu.

Sen yine iyisin adamlar sıfır araba satıyorlar kusurlu çıkıyor :slight_smile:

5 Beğeni

28 Beğeni

D&R kampanyası ile kısmen uygun fiyata geldi.

20 Beğeni

Sahafın 20 TL kısmından çıkardıklarım. Yarın da bakacagım bugün yanımda annem var diye pek şey yapamadım. İtalyanca tam metin kitap en büyük sürpriz oldu ama 2009 da İtalyadan alınmış iç bilgilerine göre.

21 Beğeni

21 Beğeni

16 Beğeni

Buzdolabı yaninda mı verildi? :grinning:

4 Beğeni

Ahaha arkada kitaplik olmayan bir bura vardi:)

3 Beğeni

27 Beğeni

Buzdolabı kitap almış :grinning:

2 Beğeni

Haha:) Duchamp’in klozetine yillarca ofke sactiktan sonra icindeki lumpeni disari salmak.

Üsküdar 1727 Kitabevi & Tekin Yayınevi

22 Beğeni

Kitapyurdu. Kitap diyetine gireceğim elimdeki kitapları okuyup okuma listemi azaltmayı planlıyorum. Manga haricinde almam sanırım :smile:

25 Beğeni

30 Beğeni

22 Beğeni

Bu sefer de kedi vermişler kitabın yanında :blush: eskiden gazete ile kupon verirlerdi…sonra kuponlarla gider bisiler alırdınız…ansiklopedi falan…

4 Beğeni

Evet, kapak renklerine uygun dagitiyorlardi:) Kizil Damga’ninkini gorecektiniz…

2 Beğeni

Son 3 alışverişim. Umarım okuyacak zamanı da bulabilirim

29 Beğeni