Evet, kapak renklerine uygun dagitiyorlardi:) Kizil Damga’ninkini gorecektiniz…
İki şeye gözüm takıldı.
İlki gerçekten Brandon Sandersonun Defiantını Muhalif diye basmış olmaları (hepsi ingilizce orijinal adıyla gidiyordu niye böyle yaptınız ya)
İkincisi V.E Schwab’ın sırtında ismini öyle bir yazmışlar ki tek bir kitap ismi gibi okudum önce…
Ama güle güle okuyun demeden de geçmeyeyim ve merak etmeyin, hepimiz okuma hızımızdan daha hızlı kitap aldığımız için buradayız
Gerçekten görünmüyor …
Bir karikatür de mezar taşında görünmeyen adam burada yatıyor yazıyordu…altında ise yatmiyorda olabilir…diyordu…Selçuk Erdem di sanırım…
Kitapyurdu’ndan yılın son gününde sipariş vermiştim, temin edilmesi beklenip iptal edilen 2 kitapla 17 günde teslim edildi.
2 vardi, 1-3 yoktu. Bu seri de tamam. Coyote’yi de kullanmanin tam yeriydi. Bir kitapligi yeniden duzenledim son alimlardan sonra.
Kapaklar ne kadar guzelse, beyaz sirtlar o kadar kotu. Keske ayni renkle devam etselermis.
ABD’den Leone replikasi muzikli cep saati alip, pili bitince degismesi uzere oraya tekrar yollamistim. İkisinde de gelis sureleri bir hafta olmustu. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim. Gümrük sürecine rağmen sürecin böyle hızlı olması harika bir şey. Bundan sonraki alışverişlerde de süreçler aynı hızla ilerler umarım.
Kitapyurdu ile aynı il üstelik aynı yakadayız ama demek Amerika’dan gelen hizmet daha çabuk ve kaliteli oluyor.
İptal edilenler de maalesef görece yeni çıkan ve diğer sitelerde teminleri olan kitaplardı. Benimkini iptal edip siparişi kargoya vermesinin ertesi günü o kitapları zamlı olarak yeniden stoklarında göstermeleri de deneyimimi daha da kötüleştirdi.
Ben de teşekkür ederim.
Temin süresi artık birbirine yakın seyreden fiyat avantajına göre daha çok önem taşıyor. Hatta aynı gün kuryesi akşam gelen yerine sabah geleni bile tercih eder hale geldik. Kitapyurdu avantajı var mıydı bilmiyorum ama, Amazon ve Hepsiburada 100/400, Dolap bu aralar 150/400 veriyorken her yere bakın bence.
Benim kendileriyle talihsiz bir tecrübem olduğundan artık oradan alışveriş yapmıyorum.