Güzel günlerde oku.
Arka plan derken, son karede kocaman bir “B” var, Gravity Falls’un Bill’i değil mi o?: )
Bilgelik ve taktikle yenmek için Tolstoy’dan Haçlı Savaşlarına kadar kaynak toplamışsın.
Umudumuz @emintaner ![]()

Güzel günlerde oku.
Arka plan derken, son karede kocaman bir “B” var, Gravity Falls’un Bill’i değil mi o?: )
Bilgelik ve taktikle yenmek için Tolstoy’dan Haçlı Savaşlarına kadar kaynak toplamışsın.
Umudumuz @emintaner ![]()

Teşekkürler dostum. Dış güçleri yenmek için değil ama oradaki B kızımın baş harfi ![]()
Baş harfin B’si olduğunu bir şekilde anlamıştım : )
Nice sağlıklı yaşlarda ailecek büyütmeniz dileğiyle…
Akla düşen iç ses: Bathory, Bloody Mary, Beetlejuice…
Şubat ayı kitap okuma etkinliği için aldım bu kitabı. Atilla’da listemdeydi fiyatı düşünce araya sıkıştırayım dedim. Ama kapağında ezikler ile geldi. Şimdi fiyatı düşük olanları hasarlı olarak mı algılamak gerekiyor. Amazondan geldi bu kitaplar.
İthaki yayınları yine sinir uçlarımızla oynadı ![]()
On yılda bir basıyorsun bu adamın bir kitabını onu da bari aynı boyutta,ebatta yayınla .![]()
Dün kapak soyulmuş halde gelmişti. Bugün stokta kalanı sipariş ettim, o da aynı şekilde geldi. Hayatın küçük cilveleri…
Koridor Dünya Klasikleri ve Koridor Düşünce Klasikleri. Beyaz Balina - Koridor’un kendi sitesi İstanbook 'dan alındı.
Penguin English Library serisinden. Bu serinin bazı sevilmeyen yanları var, buna rağmen aldım. Kapakları çok ince ve sayfaları da öyle. Çok toz çekiyormuş. Ama özellikle İki Şehrin Hikayesi’nin kapağını çok beğendim. Örgü motifi kitap için önemli. Diğeri de ucuzdu ve sevdiğim bir yazar. Türkçe çevirisi yok diye biliyorum ama tekrar kontrol etmek lazım. Fiyatı Amazon’da uygundu. Almamın sebebi çok kolay okunması. Kitabı açtığında hemen açılması, kalın kitaplarda bile böyle olması okumayı çok kolaylaştırıyor.
Bekletiyordum almak için, Ucuzkitapal sitesinde indirim + kuponla 690 liraya geldi. Daha ucuz bulamam diye aldım artık.