Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Penguin English Library serisinden. Bu serinin bazı sevilmeyen yanları var, buna rağmen aldım. Kapakları çok ince ve sayfaları da öyle. Çok toz çekiyormuş. Ama özellikle İki Şehrin Hikayesi’nin kapağını çok beğendim. Örgü motifi kitap için önemli. Diğeri de ucuzdu ve sevdiğim bir yazar. Türkçe çevirisi yok diye biliyorum ama tekrar kontrol etmek lazım. Fiyatı Amazon’da uygundu. Almamın sebebi çok kolay okunması. Kitabı açtığında hemen açılması, kalın kitaplarda bile böyle olması okumayı çok kolaylaştırıyor.

22 Beğeni

Bekletiyordum almak için, Ucuzkitapal sitesinde indirim + kuponla 690 liraya geldi. Daha ucuz bulamam diye aldım artık.

33 Beğeni

Pazarama/bkmkitap. Kart puanı, kupon ve birkaç kombinasyon ile uygun bir fiyata aldım.

1. ciltten örnek sayfalar;
28 Beğeni

Youtube Canlı yayın kitap müzayedesinden her telden bugün gelenler ;

28 Beğeni

Merhaba, iyi günlerde okuyun. Bu müzayedelerin kanal ve tarih bilgisini paylaşırsanız çok sevinirim.

Kitapsepeti

22 Beğeni

Kanallar Youtube sitesinde ;
Galois Sahaf ; Her Çarşamba ve Cuma Akşamı 20:30 civarı canlı yayın yapıyor.

Gezegen Sahaf : Her Cumartesi ve Pazar saat 14 civarı canlı yayına başlıyor. Gezegen Sahaf’ın ayrıca Gezegenmezat.com sitesi de var genelde pazar akşamları 22 civarında 10 tl fiyatla başlayan 10 sn. aralıklı sadece ekranda fiyata basılıp teklif verilen kısmı da var.

Defalarca kez katıldım tamamen güvenilirdir, ödemeyi aylık yapabiliyorsunuz biriktirip.

7 Beğeni

Çok teşekkürler. Mutlaka takip edeceğim.

Arkabahçe

28 Beğeni

Geldi! :black_heart:

28 Beğeni

Yeniden kitaplığımı kurmak sandığımdan zor olacak gibi. Bu ayı peynir ekmek yiyerek geçireceğim artık:)

50 Beğeni

Poirot seçkisi’ni nereden aldınız hocam?

Dolap’ta 2. el buldum onu. Ama Hepsiburada’da satan bir mağaza var.
https://www.hepsiburada.com/poirot-seckisi-agatha-christie-pm-kaltin12520

Düzeltme: Sanırım stokta 1 adet vardı, o da tükendi.

2 Beğeni

20 Beğeni

Demir adam cildi bir seriye mi ait yoksa kendi başına bir hikaye mi?

Ben henüz serinin hepsini okumadım ama bildiğim kadarıyla ana seriden sonra çıkan Kötü Şöhretli Demir Adam ve Demirkalp ciltlerini birleştiriyor ve hikayeyi sonlandırıyor, bağımsız değil yani.

2 Beğeni

Amazon.
Geçen hafta siparişi akşam geç saatlerde vermeme rağmen öğlen olmadan ulaşmıştı.

23 Beğeni

26 Beğeni

Bu hafta Folio’dan gelenler…

Easton Press’den Tolkien baskıları….

Bunlar da eBay’den…

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

55 Beğeni

Şu güzelim baskıları görünce buradan kitap alasım gelmiyor atmayın artık :blush::vulcan_salute:

6 Beğeni