Edisyonları görünce Aman Tanrım didim
Siparişi hangi gün vermiştiniz acaba? Benim siparişim hala temin edilemedi.
5 Şubatta vermiştim. Sipariş verdiğimde stok vardı, 2 gün içinde elime ulaştı.
Teşekkür ederim. 2 Şubatta vermiştim siparişi, siteye sordum tedarik bekliyor diyorlar. İlginç…
Ben son zamanlarda çok kitap alır oldum ucuzkitapal sitesinden. 10 ila 20 gün arası teslim edilen çok siparişim oldu. Ellerinde varsa çabuk geliyor ama yok tedarik edilecekse de çok uzun sürüyor. Anladığım kadarıyla da genelde stoklu çalışmıyorlar. Ben tabi öncelikli olarak fiyata odaklandığım için bekleme süresini sineye çekiyorum. Bunu bilerek sipariş veriyorum, o sebeple pek takmıyorum kafama.
Gerritsen Rizzoli Serisi nazarımda bitti. Toplayacağım bu kadar.
Terapi görmek isteyenlere:
IV. Henry - I yerine II yollayan Amazon’a değişim nedeniyle kendisini ekip fotoğrafında göremedik. Faust eşimin hediyesi, kadın zekâsıyla ona yaptığım teklifi hatırlatıyor.
ChatGPT ile Goodreads etiketlerimizi çoğaltıyoruz ve buna yönelik alımlar yapıyoruz. Hedefe yönelik ilk kitaplar yolda. Geldiklerinde paylaşırım.
Kitap değil ama atmak istedim. Amazon’dan son 2 adet yazıyordu ve ikisi toplam 87 TL’ye geldi. Poe temalı ciltli bir ajanda. 160 sayfa. Açıkçası küçük bir şey ama mutluyum
Gelecek hafta bir kafede D&D oynatacağım. Yazdığım oyun gotik temalı. Bunu oyunlarımda defter olarak kullanmak hoş olacak.
Sevgili eşimden gelen 14 Şubat hediyelerimin güzelliği tarifsiz.
İyi ki sen, iyi ki biz.
@SMTZHR
Geçen ay Don Quijote hakkında araştırma yaparken dünyanın ilk romanının o olmadığını öğrendim. Genji’nin Hikâyesi ilk romanmış meğer. Baktım ama dilimize çevrilen güncel bir baskısını bulamadım. Aradan birkaç gün sonra Vakıf Bank bu kitabı yayınladıklarını duyurdu. Çok mutlu oldum tabii. Listeme eklemiştim ama ne zaman alırım bilmiyordum. Canlı çiçekle birlikte çok güzel bir sürpriz oldu yani.
Çok zarif ve güzel duruyor. Birlikte nice güzel seneleriniz olsun.
Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için, inşallah.
Bu kitabı bende alacaktım. Unuttum geçen günkü indirimde.