Kitapyurdu İthaki kampanyasından…
Bir yerde görüm x olabilir, Kuğu Şarkısı Mahşerden daha iyi diyordu. Ne kadar doğru acaba.
Daha önce Diana Wynne Jones’un 3 kitaplık serisini almıştım. (İthaki çocuk serisinden)Fakat kontrol etmek hiç aklıma gelmemişti. 3.kitabı Sihirli Ev 33.sayfan başlıyormuş. Hatalı basılmış.
İthaki sağolsun hatayı yıllar geçmesine rağmen telafi etti🥳
Bugün yeni bir kitap almış oldum😅
Of bu baskısı çok iyiymiş. Hangi yayınevinin baskısı acaba?
Broken binding sitesinden ![]()
İkisini de okumuş birisi olarak Mahşer çok daha önde. Kuğu şarkısı da gayet iyi yazılmış, okuyan kişiyi pişman etmeyecek bir kitap.
Nerden satın aldığına göre değişir. Amazon ise ver geç derim.
Ben eskiden çok uğraşmıyordum ama artık bu fiyatlarda satılan kitaplar elime tertemiz geçsin kafasındayım. En küçük hasarda geri gönderiyorum.
Benim gibi kitabı okuduktan sonra nereye koyduğunu unutanlardansan uğraşma. Kütüphane estetiği diye bir şey var ve o da önemli diyorsan değiştir. Hakkındır.
Bu ay için kitap satın alma kotamı doldurmuş olsam da evin ihtiyaçları için Amazon’da alışveriş yaparken yine pas geçemedim.
Savaş anlatılarını okumayı severim ama Haçlılar’ı gözden kaçırmışım, görsellerden kitap tahmini sayfasında görünce hemen sepete ekledim.
Hollanda Evi, hakkındaki olumlu yorumlardan dolayı çevrilmesini beklediğim kitaplardandı.
Prenses Gelin de kendi kategorisinde okumaya geç kaldığım kült eserlerden bir tanesi, yıllar önce filmini izlemiştim ama hiç hatırlamıyorum. Okumadan önce filmini izlemeyi de sevmediğimden hatırlamamam iyi oldu. ![]()
“Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die!” ![]()