Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Pazar gecesi sipariş verildi bugün saat 9da elimdeydi.

Evde, kitap kargolarını benden daha çok seven biri var.

40 Beğeni

İthaki biyografiler Zebroma da bir satıcıdan.

Sol kısımda olan kitaplar 5 kitap 20 TL KY’den. Başka alacak bir şey bulamayınca 2 takım aldım.

Fol kitapları folkitap com’dan, yumurtalar da folları okuduktan sonra. :slight_smile:

24 Beğeni

Gönderirler. Muhtemelen son kalan stoktu onu da siz aldınız o yüzden stoktan düşülmüştür sorun olacağını sanmıyorum.

2 Beğeni

Baya güzel ya bu fiyata. Ben memnun kaldım. Kargo da pek korumalı olmasa da sağlam geldi.

17 Beğeni

Hadi inşallah, teşekkür ederim.

2 Beğeni

Uzun zamandan sonra bir amazon alışverişi. Tüfek Mikrop Çelik’in yazısı epey küçükmüş.

26 Beğeni

Uzayda Satranç’ı sevince başka Gerard Kleinların peşine düştüm. Şimdilik bunu buldum. Zaman manipülasyonuna dayalı bir bilimkurguya benziyor. 72 basımı.

17 Beğeni

Sandman’imin güzelliğine bakar mısınız? (D&R)

31 Beğeni

Bu şekilde mi geldi şaka gibi gerçekten BKM yi tahtından edecek galiba D&R .

3 Beğeni

Üzerinde nasıl bir işlem uyguladığını aşırı merak ediyorum.

3 Beğeni

Yaptığım en hesaplı kitap alışverişi oldu. Ucuz ama kaliteyide fazla düşürmeden.

4 Beğeni

Alfanın sitesinden aldım. Bez çanta istedim Ramazan Sofrası kitabı hediye geldi. :unamused:

36 Beğeni

Ramazan Sofrası kitabı isteseydiniz, kim bilir belki bez torba gelirdi :smiley: Jules Verne kitaplarını İş Kültür hızlı hızlı bassa bende oradan alacağım ama bakalım. En olmadı Alfa’ya dönerim.

2 Beğeni

Ben de aynı durumdayım, Alfa’dan okuyan varsa çeviri ve yazım hataları ne düzeyde bilgilendirebilir misiniz?

2 Beğeni

Her kitapta yazım hatası var. Bazı kitapların çevirisi ise çok çok kötü.

4 Beğeni

Günlük hatırlatmamızı yapalım o zaman. Çizgi roman çizgi roman dükkanlarından alınır.

3 Beğeni

Keşke her yerde çizgi roman dükkanı olsa… :no_mouth:

3 Beğeni

28 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun. Siyah daha güzel duruyor galiba. :grin:

2 Beğeni

16 TL ve civarı kargo ücreti maalesef İstanbul ve çizgi romancı olan kentler dışında bel büküyor çizgi romancıların.Ben İstanbulda olduğum için ve Çizgi romancılara katkı sağlamak için Arkabahçe,Gerekli Şeyler ve Büyülü Dükkana işim düştükçe uğrararım,internetten sipariş vermiyorum.Onlar da haklı ücret konusunda kargodaki ama aması öyle.İki taraf için de kargo bir sorun.

4 Beğeni