Geçmiş olsun. Umarım iade edersiniz ve hasarsız bir şekilde yenisi elinize ulaşır.
Hayırlı olsun, siyah almışsınız. Nasıl peki baskısı falan, renkten memnun musunuz? Ben henüz karar veremedim
Berserk animesine bayılmıştım. O ilginç hikayesi ve eski çizgileri ile tam bir yetişkin animesiydi. Mangası daha uygun fiyatlı vardı sanırım ben de ona girerim belki
Güle güle okuyun, sayfa ve sırt kalitesini nasıl buldunuz?
@EzbenderTheSword Berserk okuyun ve okutturun! Türkçe olarak ilk 4 cilt basıldı devamı yok maalesef, Tortuga’nın sitesinde var bölümleri, Berserk’i en iyi oradan okuyabilirsiniz.Başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim, şu güzellik okunmaz mı?!
Yenileri çıktıkça Modernleri ciltliye çeviriyorum. Zubizu 50 TL indirim kodu ve bedava kargo koduyla 6 kitap 83 liraya geldi.
Kesinlikle Guts candır
İyi günlerde okuyun. Bedava kargo kodunu nerden öğrenebilirim ?
Satmasınlar o zaman. Ben nereden aldığıma bakmam. İstedikleri ücreti ödedim mi ödedim. Max. sağlamlıkta teslim etmek zorundalar, sahaftan alışveriş yapmıyoruz burada ki bu sadece taşınırken olabilecek bir hasar da değil. Ben satın aldıktan sonra hemen stokları bitti. Kim bilir kaç kişi geri göndermiştir bu çizgi romanı.
@yelz BKM kadar kötü olamazlar yine de. Müşteri hizmetleri dinliyor en azından.
@Arcade Üstünde uygulanmayan bir işlem kalmamış gibi.
@Artorias Teşekkür ederim. Hemen bugün yolladım geri. Bakalım ne olacak.
Teşekkür ederim.
D&R kargo bedava kodu (5B10A09T)
D&R ve İdefix senelerdir böyleler bunu birçok kez dile getirdim.
Çok teşekkür ederim.
@yelz Çok teşekkürler.Bu baskı için siyahı tercih ettim.Daha asil geldi gözüme.Kutunun ön tarafına yerleştirilmiş bordo sinopsis kitapçığı buna katkı sağlıyor diye düşünüyorum.
@Blackheart @Who_Sametto Teşekkür ederim.Beyan ettikleri gibi gerçekten kaliteli bir baskı olmuş.Cilt ve kağıt kalitesi beklediğim gibiydi sanırım bir önceki limitli baskıda da aynı kağıt kullanılmıştı.Çalıştıkları matbaayı Marmara Çizgi’ye salık veririm🙂Yeni nesil resimlendirmelere “eh işte” dedim ve adamlara haksızlık ettim… 2 yılda hazırlamışlar… Bazılarını çok beğendim, bazılarını ise pek beğenmedim.
Senelerdir dile getirdiğiniz söylemlerinizi takip edemedim kusura bakmayın.
Ben de senelerdir onlardan alışveriş yaparım. Sorun çıktığında karşımda düzgün bir müşteri temsilcisi bulduğum sürece de istediğim zaman alışveriş yapmaya devam edeceğim. Birkaç kere hasarlı teslimat yapmaları buna devam etmelerini normalleştireceğim bir şey değil. Sorun olduğunda şikayet bildirilmeli. Çözümü oluyorsa ne âlâ, olmuyorsa (bknz. benim için BKM) o zaman alışveriş yapmamaya karar verebilirim.
Nedense ben ve çevrem hiç düzgün bir müşteri hizmetleri görmedik D&R dan buna çizgi roman ile ilgili içerik üreten youtube kanalları da dahil. Size almayın demiyorum harcayın sizin paranız sonuçta.
Çok ilginç ben de hiç sorun yaşamadım. Hatta ben iletişim kurmuyorum bile içine bir not yazıp yolluyorum gelen adrese, bana değiştirip geri yolluyorlar. Hiç muhatap olmuyoruz kendileriyle
Dolap uygulamasında 33₺ aldığım kitaplar geldi budha biyografisi nadirkitap vb 250₺ ve üzeri fiyatlara satılıyor
İthakiler D&R %45 indiriminden; diğer ikisini de Amazon’dan yine epey iyi bir fiyata aldım. Bu indirimler yüzünden %40’ı bile beğenmez oldum artık
Bu zubizudan nasıl kod kazanıyoruz ya?