Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Geçen ki etkinlikte okumuştum. Devamı hızlı gelecek olsa tekrar okumaya hayır demem. Ama İthaki işte, biliyorsunuz :confused:

1 Beğeni

Seçim günü oylamadan çıkarsa İthaki Bey biraz yardımcı olup daha çabuk bassın kitapları :smile:

Mayıs etkinliği yaparız da sürekli seri kitapların ilk kitabını okumak pek iyi olmaz. Stand alone eserlere gitmek lâzım.

2 Beğeni

Valla Haziran ayı hariç( O ay Kehanet Sanatı okuyacağız) demokratik insanım. Oylamadan ne çıkarsa ona razı oluyorum ben :slight_smile: Yine öneri isteyeceğim birkaç gün sonra oylama için.

1 Beğeni

27 Beğeni

:smiley: geçmiş olsun diyelim, ilginiz için teşekkür ederim.
Kitabı bulamadım eğer size denk gelirse bilgilendirirseniz mutlu olurum.

1 Beğeni

Elbette. Dolap, Gardrops, Nadir, Letgo, Sahibinden yani sira, Zebramo ve Poshmall’i da ara ara yoklamak lazim.

23 Beğeni

Can Yayınları indiriminden aldıklarım.

28 Beğeni

İthaki ve Kronik Hepsiburada’dan, Masallar ve Gülün Adı Amazon’dan.

31 Beğeni

28 Beğeni

36 Beğeni

Korku filmi’nin Vhs kaset ve kitap yan yana fotoğraf atar mısınız acaba?

Amazon.

30 Beğeni

Nasıl olur? Gözlerim beni yanıltıyor olmalı. :exploding_head:

5 Beğeni

:slight_smile:

Arada rıhtıma küçük sürprizler yapmayı seviyorum :grin:

1 Beğeni

Kitapyurdu.

25 Beğeni

Nisan ayını böyle kapatıyoruz. Rahmi Koç Müzeleri kitaplarını geçen ay almıştım. Taşınma vesilesi ile çekemedim. Toplu halde olsun istedim. :slight_smile:

Özellikle Ankara’daki arkadaşların Narmanlı Han çevresini görmesini tavsiye ederim. Bazı şeyler paranız olsa da yapamazsınız. Rahmi Bey’in yıllar içindeki koleksiyonu ve çabası muazzam… Gezmek için net 2 gün ayırın.

Pamphylia ile YKY’nin uluslararası yayın olmasını istediği Anadolu Uygarlıkları Serisi böylece son buluyor.

Dergah’tan Sakine Hanım’a yazmıştım. Tanpınar’ın Aydaki Kadın romanı hariç tüm eserleri Eleştirel Basım olacak. Son yıllarda, ciltli basmaktan başka bir şey yapmayan yayıncılık sektörü için inanılmaz bir başkaldırı Dergah’ın yaptığı. Eleştirel Basım nasıl olur? Böyle olur. Dergah’a saygılarımı sunarım.

Walt Whitman’ı Murat Belge’nin dersinde tanımıştım. Ve o zamandan beridir ara ara okurum. Bu seri de böylece sonlandı.

Metin And’a gelecek olur isem, YKY kağnı gibi ilerliyor. Darısı şu kitabın başına diyelim. " Theatres d’ombres: Tradition et modernite" Bu kitaptaki görseller ve giriş yazısı Metin And’a aittir.

Elimdeki çalışmasına gece kahve ile bakacağım.

22 Beğeni

Bugün Dost’a gittim. Asıl gitme nedenim @pcd 'nin kitabını almak içindi. Neyse sordum var dediler, 10 dakika aradılar bulamadılar. Bende bakındım bi yandan. Sonra Metronun altındaki kitap fuarına sordum, orası da yok dedi. Aklımda ama alıp okuyacağım, kaçmaz :slight_smile:

32 Beğeni

Hediye.

22 Beğeni