Bu hafta Geekify’dan gelen Paolini’nin Inheritance Cycle serisi custom baskı.
kitap pek övülmemiş ama kapağı çok güzel.
Son kitap hariç serinin tamamını çıktığı gibi okumuştum. Hoş, on beş sene olmuş neredeyse. Hatırladığım kadarıyla, vasat başlayıp gittikçe açılan bir seriydi. Paolini’nin ilk kitabı 20 yaş civarında yazmış olması da etken olabilir. Yazdıkça büyümüş biraz.
- Bu serinin yeri bende ayrıdır. Fantastik edebiyatına giriş yapmamı sağlayan ilk kitap serisidir. Kitap edisyonları ise şahane gözüküyor. Devam kitaplarını da merakla bekliyorum☺️
- Soldan sağa sırasıyla bu ejder gözleri kimin diye merak edenler: Saphira, Thorn, Glaedr, Firnen ve Shruikan
- veya 3. kitabını yarım bırakmıstım. Ama baskıları şahaneymiş.
Ben Arkadaş Kitabevi’nde görmüştüm, diğerlerine bakma fırsatım olmadı. Sanırım zamanla hepsinde bulunur -diye ümit ediyorum-
Aslında Dost sisteme baktı var dedi ama kitabı bulamadılar. Her hafta Dost’a uğruyorum zaten. En olmadı Tudem’in kendi mağazasına gider alırım
Murtagh için kitap da yazmıştı değil mi ya, dilimize çevrilmeyince unutmuşum bu kitabı Aslında Altın Kitaba sormak lazım bu kitap planlarında mı, bu kadar satan serilerde böyle devamların da her türlü alıcısı çıkar
Hemen ufak bir edit bilgi vereyim, Paolini Eragon’u 15 yaşında yazıyor. Anne/babası editör müydü, yayın evleri mi vardı öyle bi sektör içi torpilli imkanla basılıyor kitabı çocuk yaşta Bunun gündem olmasıyla satış falan da artınca büyük bir yayınevine geçip oradan global olarak da patlıyor diye hatırlıyorum.
Çok iyi bi baskıymış. Böbrek satıp almalık
Bakalım biz böyle güzel baskılar ne zaman görmeye başlayacağız
Bekle bekle gelmedi Storytel’e, mecburen aldım. @periyodiknesriyat Haber verdiğin için teşekkürler hocam. Nasıl oldu bilmiyorum ama kargo vs. her şey dahil 60 tl’ye geldi.
Malazan 3’ün (ciltli) sıralamayı bozuyor olması sinirlerimi zıplattı çok afedersiniz.
Sıralama filan yok orada, her şey rastgele dizili. Bir kitap başka rafta bir iki tanesi de başka kütüphanede.
Bakamiiiciiim hocam
Kitapla karın doyurmanın makul bir örneği. Tebrikler hocam.
Hala almadığım fantastik seriler mi var orda? (ejderha mızrağı,drizztler hariç)